[PS4] Nier : Automata 非劇透討論區 (4)

567 回覆
6 Like 0 Dislike
我認我廢,點先跑得贏會飛嘅機械人

裝晶片,但其實不斷dash比跑好

大獲,用曬啲錢無錢買晶片

唔係呀
呢個QUEST有3次做
跑3個地方
做邊一次呀

裝加移速同閃避距離已經好屈
攻擊晶片覺得好無用

唔係呀
呢個QUEST有3次做
跑3個地方
做邊一次呀

攻擊晶片覺得好無用

有個減速ge pod skill,我用佢+20%晶片一tick過

唔係呀
呢個QUEST有3次做
跑3個地方
做邊一次呀

攻擊晶片覺得好無用

用攻擊晶片+100%打boss好似切菜咁

唔係呀
呢個QUEST有3次做
跑3個地方
做邊一次呀

攻擊晶片覺得好無用

用攻擊晶片+100%打boss好似切菜咁

Sorry我更正番 係因為我無用過攻擊晶片 唔識用

唔係呀
呢個QUEST有3次做
跑3個地方
做邊一次呀

第一次,會唔會太廢第一次都過唔到

唔係呀
呢個QUEST有3次做
跑3個地方
做邊一次呀

攻擊晶片覺得好無用

平時啲晶片我都auto 算,唔想花精神
頂,唔經唔覺入咗三週目,之前未完成嘅支線仲可唔可以做返

Yes

Yes

唔得喎巴打,入咗三週目,鬥快嗰個支線無咗

Yes

我講得唔清楚 完左三週就有得揀chapter可以番轉頭做
打到第三週
覺得人設 音樂 同劇情都好正
遊戲好多位都幾有心思
係敵人種類單調左少少
同埋冇日夜時間

初初完全係為左2b個屁股而玩

上網睇得太多資料 比人劇透哂
但仍然無阻礙我繼續玩既意慾
雖然用成5舊水買實體碟好似比貴左
但覺得真心值
相反隻高達玩左幾日已經想掉撚左佢
唔值我比五舊水出黎

5舊
你買豪華版?

高達真係唔值5舊,搶錢

不過尼爾最成功我覺得真係bgm
俾佢養大左胃口,玩其他game覺得d bgm總係差d
終於玩完三週目
睇完結局:
上網睇埋前作劇情:
終於玩完三週目
睇完結局:
上網睇埋前作劇情:
想問下打鬥時D慢動作係我lag機定個戰鬥系統係咁

pc版,已調曬去最low都一樣
終於玩完三週目
睇完結局:
上網睇埋前作劇情:

上集劇情真係痴線
想問下打鬥時D慢動作係我lag機定個戰鬥系統係咁

pc版,已調曬去最low都一樣

PC FPS會唔夠,本身隻Game問題,官方幾個月都仲未解決

Yes

明白,打曬abcde 呢隻game 真心覺得一流,而家全力做曬咁多個結局佢
Btw 打曬abcde 都好唔覺意咁入咗結局

Yes

明白,打曬abcde 呢隻game 真心覺得一流,而家全力做曬咁多個結局佢

Agger 尤其2 3週最後個mission一氣呵成好長
好有逼力
今日開始玩

你老闆呢個序章如果較hard 我驚3 個月都未過到

Yes

好有逼力

Bgm真係好大功臣
越玩越覺得platinum games呢間野
好多位都做得幾好
單係講動作遊戲嘅話,確實唔突出,但我幾buy 佢種玩法
橫版3d咁轉換玩法
渣飛機嘅玩法同以前啲飛機game咁玩法,點都有少少情懷係到
總括黎講,無買錯
Btw有冇巴打知實體ost 限定版同普通版分別係?
Dlc 值唔值得買?
Dlc 值唔值得買?

唔值,好悶hea到爆
Dlc 值唔值得買?

唔值,好悶hea到爆

而家係咪得一個dlc?
遲d會唔會再有新dlc
有無爸絲打放?
tg: @skin_wan

Yes

好有逼力

Bgm真係好大功臣
越玩越覺得platinum games呢間野
好多位都做得幾好
單係講動作遊戲嘅話,確實唔突出,但我幾buy 佢種玩法
橫版3d咁轉換玩法
渣飛機嘅玩法同以前啲飛機game咁玩法,點都有少少情懷係到
總括黎講,無買錯
Btw有冇巴打知實體ost 限定版同普通版分別係?

BGM真係無乜驚比到我咁貼題同震撼既感覺 呢種風格既音樂真係買少見少
ruins city dust of memory birth of a wish sound of the end 呢啲好少會聽到 仲有佢個idea將歌詞幻想成1000年後既語言 真係出哂水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞