[PS4] Nier : Automata 非劇透討論區 (4)

567 回覆
6 Like 0 Dislike
而家先想買隻中文黎玩
信和間間都無貨

我尋日見到2樓藍店仲有一間擺左隻尼爾出嚟喎
2周目剛打完a2, 快快手做埋d 支線就可以去3周
而家先想買隻中文黎玩
信和間間都無貨

我尋日見到2樓藍店仲有一間擺左隻尼爾出嚟喎

係 聽日去望下
台灣個音樂會好似都係唔會full orchestra
2週打緊個支線要4個新的螺絲
去左4個地方 清完怪但身上得3個
係咪bug左 地圖無晒個任務d圈

我都試過係咁,照繼續喺果啲位打果埋怪就會出了

你搵艾米爾買啦
刷到佢出現抵抗軍營附近先買到

艾米爾喺抵抗軍個機率低到呢,真係忍唔住想打爆佢

你搵艾米爾買啦

你係咪刷錯方法 ?
應該三個位輪流出

你搵艾米爾買啦

你係咪刷錯方法 ?
應該三個位輪流出

唔係輪流出 睇機率
sl大法
機率再低都好快刷得出

完全唔知講緊咩艾米爾
任務完成度72% 差沙遺跡,舊世界資料同飛毛腿就應該做哂2周目D任?
任務完成度72% 差沙遺跡,舊世界資料同飛毛腿就應該做哂2周目D任?

沙遺跡真係煩撚到仆街

沙遺跡真係煩撚到仆街

舊世界d 野去邊搵?

沙遺跡我上次經過搵到一個ONLY

沙遺跡真係煩撚到仆街

舊世界d 野去邊搵?

唔話你知

沙遺跡真係煩撚到仆街

舊世界d 野去邊搵?

唔話你知

唔做哩3個任對個世界觀影響大唔大? 好想快D過左2周目佢

沙遺跡真係煩撚到仆街

舊世界d 野去邊搵?

唔話你知

唔做哩3個任對個世界觀影響大唔大? 好想快D過左2周目佢

打完3週目任務完成率97%,再打又要諗邊D打左邊D未打

沙遺跡搵左好耐,不斷咁係沙漠打圈打圈咁search,印象有個係反抗軍附近,有個好似係右上角,有個沿著中間條管會搵到
城堡王室之前條橋下面有個位,可以推箱出黎,點入?

好似係拉佢出來就咁入

好似係拉佢出來就咁入

記得之前玩個陣推極都推唔到,唔知點入去,點知原來係拉既
終於去到3周目 2周目個結尾

A2長髮 >短髮

A2長髮 >短髮

可以換嫁
啱啱爆第一次
感覺9s route有d悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞