[PS4] Nier : Automata 非劇透討論區 (4)

567 回覆
6 Like 0 Dislike
啱啱2周目衝主線打完亞當。可以正式狂做支線任 有幾隻賢者機械人係咩任黎?

hack
唉, 呢個星期仲係二周目冇乜progress, 想打快啲知多啲劇情, 又冇時間

唉, 呢個星期仲係二周目冇乜progress, 想打快啲知多啲劇情, 又冇時間

粒銷魂墨錯左方向喎

粒銷魂墨錯左方向喎

唔係喎我睇錯

粒銷魂墨錯左方向喎

唔係喎我睇錯

仲諗住話你摩擦力強
不過我focus唔係粒墨度
Nier steam減價300$
唉,直撞主線算啦,好驚比人劇透
隻兔仔要幾lv先打得入
點save?玩左成半個鍾都搵唔到save
利申pc版
利申pc版
係啲終輸機度有得save 英文可能叫terminal 我玩中文我唔知英文岩唔岩
其實你見到地圖啲白圈內都可以禁menu最右個格save
利申pc版
係啲終輸機度有得save 英文可能叫terminal 我玩中文我唔知英文岩唔岩

定係你仲係prologue度 個度無得save的
利申pc版

定係你仲係prologue度 個度無得save的

仲係prologue度 我打機好撚廢 普通都打唔嬴 但好好玩
我玩序章normal死左兩次 玩左兩三個鐘都過唔到
之後頂唔順玩easy
識幫我自己開槍加閃
發覺自己打機好廢
後尾又覺得easy太易冇癮
轉返normal又唔夠打
閃招係要幾時禁制先閃到
同埋佢d combo話咩light attack4下heavy attack2下要點出
之後頂唔順玩easy
識幫我自己開槍加閃
發覺自己打機好廢
閃招係要幾時禁制先閃到
同埋佢d combo話咩light attack4下heavy attack2下要點出

過左序章先慢慢學點玩花式都未遲
你試下差唔多比人打中個下先禁R2 已經幫到好多手
之後頂唔順玩easy
識幫我自己開槍加閃
發覺自己打機好廢
閃招係要幾時禁制先閃到

序幕幾個鐘頭前過左 宜加打到沙漠
有d箱鎖左要點先開到?
而家先想買隻中文黎玩
信和間間都無貨
之後頂唔順玩easy
識幫我自己開槍加閃
發覺自己打機好廢
閃招係要幾時禁制先閃到

有d箱鎖左要點先開到?

方向,◻️同R2 已夠打
之後頂唔順玩easy
識幫我自己開槍加閃
發覺自己打機好廢
閃招係要幾時禁制先閃到

有d箱鎖左要點先開到?

鎖左d箱要等2周目先解得
之後頂唔順玩easy
識幫我自己開槍加閃
發覺自己打機好廢
閃招係要幾時禁制先閃到

有d箱鎖左要點先開到?

鎖左d箱要等2周目先解得

我都唔記得見過d 鎖箱係邊
標題變左黑白 成就齊左之後仲有咩玩
目前60lv左右 唔知有咩打得
支線2B A2既做曬 9S唔想做
想打返同level既是咪得dlc一個選擇

共通支線 艾米爾的追憶
9S支線 失憶 同 同志們的去向
做左未?

最後既艾米爾的決意做左未?

呢幾個任必做
做晒支線+白金 係咪可以del得save
終於爆機,
依家好空虛

共通支線 艾米爾的追憶
做左未?

呢幾個任必做

抵抗軍失憶做左 唔知係咪依個
同志們的去向唔知去邊做
艾米爾搵完濕鳩花就無再搵佢
唔係要升到lv99先打得過咩

共通支線 艾米爾的追憶
做左未?

呢幾個任必做

抵抗軍失憶做左 唔知係咪依個
同志們的去向唔知去邊做
艾米爾搵完濕鳩花就無再搵佢
唔係要升到lv99先打得過咩

艾米爾搵齊月之淚,攞左鎖匙去果個地方就解完

同志們的去向係三週目用9S做
係Resistance Camp 中間個人接
幫手搵幾個人,最後去返果個地方完

三週目用9S,沉沒都市有個唔係任務既彩蛋

(不要劇透)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞