[PS4] Nier : Automata 非劇透討論區 (4)

567 回覆
6 Like 0 Dislike
嘩屌
打水沒座塔,hack哂上去打隻野死左
要由頭打過

非劇透...
嘩屌
打水沒座塔,hack哂上去打隻野死左
要由頭打過

非劇透...

係喎sorry
btw都冇透d咩姐
買左dlc 有d後悔
得58lv
a2做到S級 唔夠stat打落去
2b做到唔俾跌落地 太難
9s唔想做 對9s gameplay無乜興趣
我原本諗住係有無限挑戰果d打 睇下打到幾耐果類野
對隻game個戰鬥系統抱有強烈好感 想搵多d機器人黎打
當然可以用debug mode, 不過個意義完全唔同 set場俾自己打又煩

正路係爆機之後升盡99lv再打

同埋刷菱形晶片
正係呢part已經要你玩10幾個鐘

菱形晶片無得買一定要刷出黎?邊度刷

一定要刷
邊到刷你google
攻擊升盡 暴擊升盡 衝擊波自己諗 超頻 攻擊時回血自己諗 強化挑釁自己諗(呢張要瘋狂SL,超煩超花時間但最重要)
擊破時回復可有可無
超頻唔駛一張升盡 分開兩張 仲慳位 最大5.5秒(好似係)
要注意既係強化挑釁唔可以stack 你放兩張都正係得一張有效(我計過數)

最盡係咪+6?
我諗我唔刷啦,都爆曬所有野,係未打贏dlc啲野姐
打完一週目 係咪等於岩岩開始玩呢隻game?

裝自動迴避好似外掛咁 你地會唔會拆左佢

Easy先有自動迴避
轉Normal玩把啦

3週目先係主菜
thx
我已經轉晒3440x1440 2b既wallpaper
2b人設好撚岩我心水
唔知係咪中左bug,艾米爾無新的螺絲賣知唔知邊度多大型二足打?除左一開始打夏娃果度
唔知係咪中左bug,艾米爾無新的螺絲賣知唔知邊度多大型二足打?除左一開始打夏娃果度

艾米爾要係反抗軍營附近出現先有得買

佢淨係無賣新的螺絲

佢淨係無賣新的螺絲

一開始打亞當果到

佢淨係無賣新的螺絲

一開始打亞當果到

打度打左好多隻都唔出1次先出得果2隻..
買左dlc 有d後悔
得58lv
當然可以用debug mode, 不過個意義完全唔同 set場俾自己打又煩

同埋刷菱形晶片

一定要刷
邊到刷你google
攻擊升盡 暴擊升盡 衝擊波自己諗 超頻 攻擊時回血自己諗 強化挑釁自己諗(呢張要瘋狂SL,超煩超花時間但最重要)
擊破時回復可有可無
要注意既係強化挑釁唔可以stack 你放兩張都正係得一張有效(我計過數)

最盡係咪+6?
我諗我唔刷啦,都爆曬所有野,係未打贏dlc啲野姐

+6之後要搵峽谷個機械生物升
最盡+8

Okay,巴打

另外想問下邊度有wallpaper download ,以前啲game 嘅官網都會有wallpaper 下載,而家搵唔到
買左dlc 有d後悔
得58lv

同埋刷菱形晶片

一定要刷
邊到刷你google
擊破時回復可有可無

唔鍾意刷野
依家有
衝擊波3菱形
大量攻擊力上升 +2到+6都有 +6無菱形
暴擊得張+2菱形
擊殺回復有張回30%血既菱形
超頻覺得無乜用 攻擊時回血覺得吸得唔夠多
挑釁有張+2 無多張俾我升

完全唔知要打邊度升
40lv左右就打完主線 再返去打既話全部敵人都underleveled
睇鬼佬話想platinum games開返個new game+
買左dlc 有d後悔
得58lv

同埋刷菱形晶片

一定要刷
邊到刷你google
擊破時回復可有可無

唔鍾意刷野
依家有
衝擊波3菱形
暴擊得張+2菱形

完全唔知要打邊度升
40lv左右就打完主線 再返去打既話全部敵人都underleveled
睇鬼佬話想platinum games開返個new game+

我主線完都lv 69
無突登去刷
買左dlc 有d後悔
得58lv

同埋刷菱形晶片

一定要刷
邊到刷你google
擊破時回復可有可無

唔鍾意刷野
依家有
衝擊波3菱形
暴擊得張+2菱形

完全唔知要打邊度升

我主線完都lv 69
無突登去刷

打到route b就開始覺得要一氣呵成打到結局
做曬2b a2主線先59lv 覺得無咩好做
釣魚真係好撚ON9
機率又低
又悶
差釣魚同DLC 3個EX 鬥技場真係將隻GAME玩盡哂

白金完,唯一用錢買就係釣魚
釣魚真係好撚ON9
機率又低
又悶

情報收集部隊果度點過個體得92%
釣魚真係好撚ON9
機率又低
又悶

上網搵攻略 對返自己差邊啲機體
然後慢慢刷
釣魚真係好撚ON9
機率又低
又悶

情報收集部隊要個體資料100%先complete
自己上網搵睇自己miss乜
要sl大法刷隻怪出場

唔洗100%,95%都已經得
釣魚真係好撚ON9
機率又低
又悶

情報收集部隊要個體資料100%先complete
自己上網搵睇自己miss乜
要sl大法刷隻怪出場

唔洗100%,95%都已經得

收到哂差呢個任就100%哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞