[PS4] Nier : Automata 非劇透討論區 (4)

567 回覆
6 Like 0 Dislike
爆左一周目,之後要咩條件先可以happy ending?

繼續打落去 去到最後你就知嫁啦

繼續打落去 去到最後你就知嫁啦

Happy唔happy見仁見智架姐 a end都可以好happy
結局E 射字幕果度有冇得skip 未 痴撚線射到眼花都未睇到結局
結局E 射字幕果度有冇得skip 未 痴撚線射到眼花都未睇到結局

你死多幾次先啦

上左網先啦
買boss 打到冇曬藥,又番唔到城點搞
仲有個Ending未俾人搵到
RELOAD 應該會放你係之前D 位?
佢講完又懶神秘唔肯比提示,點搞
????????????????????????????
堅唔堅嫁
佢話有秘密姐唔係話ENDING WO,雖然都好想知,其實可能唔知仲好
Z右邊個個咩結局來
關卡選擇係咪3個都用得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞