日本Being系音樂討論區5

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
WANDS同ZIG ZAG算唔算
但係而家Being同柯南的合作依然緊密
動畫版應該都唔會換
sard blu-ray至少我唔會買

佢隻原創FULL ALBUM我有買
Blue tears堅正

SARD tribute就
長遠神野要考慮單飛
tribute我已經悶
否則成日都係 神野友亜 IN SARD (搞到個名好似三枝咁 )
如果連柯南都唔合作, 我都係時候正式脫離being
仲有姐姐
唔好誤會!絕對唔係我唔知瞳を閉じて係後期作品

我睇漏眼姐!
絕對無對唔住姐姐!
嚟緊又527, 又可以搞活動
放個位賣野, 又賺到, 得左
但係SARD似係真姐姐粉
唔似會散BAND
哈哈, 我睇到個演唱會都呆左, 因為無諗過會出呢首..
我反而諗緊仲有咩歌其實係主打, 但從來無喺演唱會唱過?
又係咩原因?
例如: 星のかがやきよ、今日はゆっくり話そう
而家柯南的動畫、影碟仍然係Being發行
根據過往being經驗, 賣碟過1000佢地已經收貨
B’z, 麻衣, WANDS表示放心
想問好耐
覺唔覺得世界はきっと未来の中有少少Don’t you see!的影子
你侮辱左b'z
佢地至少係麻衣十倍
麻衣再出single一定唔過萬, 玩dvd single算
麻衣出DVD SINGLE會
SINGLE就未必
今日はゆっくり話そう 係08年回憶演唱會出過

呢首我自己好鍾意,個MV泉水姐姐好靚
最「新」的已經係展開雙翼
我又唔覺
唔知你睇過未, 有個youtuber好有心將姐姐啲歌同啲cover mix埋一齊
佢將don't you see!同埋これからの君に乾杯 mix埋 搞到我都唔知自己聽緊邊首
https://www.youtube.com/watch?v=0SY3YCea_5w
啊, 失憶症發作
個mv拍得好好啊!!!!! 我俾錢買mv collection竟然無呢個mv!!!!!
但係佢地已經係Being最賣得
而家麻衣最賣得, 相信係入會費同埋啲goods...
世界はきっと未来の中
Verse 入chorus有少少Don’t you see!的影子
仲有SLAM DUNK呢張皇牌
SARD Blue tears唔出單曲好可惜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞