Switch/3DS集中討論| 4/5號ARMS試玩| Arms 6月16日發售| E3倒數一週 (40)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
其實NBA抵唔抵玩
有咩好用既PD CHARGER 同 尿袋推介?

搵左陣 暫時發現
1) Anker Powerport+5 PD 60W
2) XPower WC3QC 快充3.0 Type-C PD 旅行充電器

1) 紫米10號 20000MAH

另外係咪求其買條大廠線就得?

感謝

聽講話紫米10 性價比最高
但其實我都唔知點解佢咁好

真心係好
我都係睇過哂所有先淘佢

感謝, 另外有咩CHARGER推介?

實不相暪,我係用叉switch嗰個原廠charger叉紫米10
有人計過南非區eshop平過其他區
機背好易刮花 新買機嘅巴打最好貼張貼

對多兩三個月

你唔會為意

switch可以貼skin咩
部機會爛架wo
https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/5xc5si/warning_do_not_skin_your_nintendo_switch
俾我就唔敢貼skin
其實NBA抵唔抵玩

一定抵玩, 好過炸彈人, 1,2 switch 個d 要3百幾game
有咩好用既PD CHARGER 同 尿袋推介?

搵左陣 暫時發現
1) Anker Powerport+5 PD 60W
2) XPower WC3QC 快充3.0 Type-C PD 旅行充電器

1) 紫米10號 20000MAH

另外係咪求其買條大廠線就得?

感謝

聽講話紫米10 性價比最高
但其實我都唔知點解佢咁好

真心係好
我都係睇過哂所有先淘佢

感謝, 另外有咩CHARGER推介?

實不相暪,我係用叉switch嗰個原廠charger叉紫米10

明白了 我個個係廳插dock 但夜晚係房懶拎出拎入先問下 唔該哂
機背好易刮花 新買機嘅巴打最好貼張貼

對多兩三個月

你唔會為意

switch可以貼skin咩
部機會爛架wo
https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/5xc5si/warning_do_not_skin_your_nintendo_switch
俾我就唔敢貼skin

淘咗個硬殼,淘佬啲痛貼買唔落手
有無巴打有玩聖劍3

去到開頭隻地鼠就kick住左

好似打唔死咁

岩岩爆完1先開始緊2

等埋你

開頭隻地鼠 ? 救返土精靈果度 ? 可唔可以講多d , 或者幫到你

利申 : 略懂 , 爆過 n 次聖劍3

係呀

我打佢 先扣7血

食晒9粒糖 都唔夠打
我d人仔有9lv
Thank you巴打
Mk8熄左自動防撞果舊嘢根本難到玩唔到

渣㗎

渣㗎

撞到痴線

渣㗎

其實NBA抵唔抵玩

一定抵玩, 好過炸彈人, 1,2 switch 個d 要3百幾game

渣㗎

撞到痴線

有冇飄移

渣㗎

點會 我四個frd一齊唔開照玩 仲爽

渣㗎

撞到痴線

有冇飄移

就係飄移同加速果下撞到痴線
入彎減速飄移邊會咁易撞

渣㗎

撞到痴線

有冇飄移

入彎要減速

渣㗎

撞到痴線

有冇飄移

砌過部車
Ching 有冇case 可以插到入dock?
機背已經花左少少
Arms
Ching 有冇case 可以插到入dock?
機背已經花左少少

無 去買啲3m貼癡係個dock入面唔會刮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞