Switch/3DS集中討論| 4/5號ARMS試玩| Arms 6月16日發售| E3倒數一週 (40)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
想問下各位巴打Game Weekly 本Zelda 攻略好唔好用? 資料夠唔夠同多唔多錯?

垃圾黎WOR

點解? 啲料好唔齊定係多錯?

佢最初出果時我有買果本野,基本上佢有大地圖,有120個shine 既位置,
每個shine都編晒No. ,你可以跟據No. 搵返個解法。
除此之外,仲有好多任務既解法,兩者加埋佔左成本書既4/5。

剩底既係主線既「攻略法」,但佢教打boss既方法值得相確。

900粒種子方面佢有大地圖標示晒咁濟,但其實幫助不大,
上網搵仲清晰。

煮野食就講得好簡約,簡約到完全冇幫助,係垃圾。

總括而言,本書都叫有少少用既,但唔可以單靠佢囉,
同埋唔值果個價錢。

Fami通個本呢

幾好用

其實上網乜都有得睇,仲買本咁厚嘅書黎做乜
想問下各位巴打Game Weekly 本Zelda 攻略好唔好用? 資料夠唔夠同多唔多錯?

垃圾黎WOR

Fami通個本呢

幾好用

邊度可以買 同埋幾錢?

日森 連運費應該140-150到

信和地庫好似都差唔多呢個價?

無行過 唔知
請問點樣可以係sleep mode 果時仲連住wifi 依加sleep mode就斷wifi

點解要咁做

keep住自動更新
WiiU年代已經有既野黎, WiiU直頭係熄左機都會連wifi

我想熄住mom down game

得呀
請問點樣可以係sleep mode 果時仲連住wifi 依加sleep mode就斷wifi

點解要咁做

keep住自動更新
WiiU年代已經有既野黎, WiiU直頭係熄左機都會連wifi

我想熄住mom down game

得呀

點解我sleep mode左之後 開返果時佢話斷左,然後繼續down

垃圾黎WOR

佢最初出果時我有買果本野,基本上佢有大地圖,有120個shine 既位置,
每個shine都編晒No. ,你可以跟據No. 搵返個解法。

上網搵仲清晰。

同埋唔值果個價錢。

Fami通個本呢

幾好用

你呢個問題同實體書仲有冇存在價值係差唔多,
不過聽聞呢本可以方便你剔返邊D 地方未拎SEED

垃圾黎WOR

上網搵仲清晰。

同埋唔值果個價錢。

Fami通個本呢

幾好用

唔係次次都想上網SEARCH
我都比較鍾意用實體搵,覺得方便過上網
我買左本英文版,有成張勁大地圖,快過睇手機

英文版係咪fami通出?
信和有無,收工狗衝去先

垃圾黎WOR

上網搵仲清晰。

同埋唔值果個價錢。

Fami通個本呢

幾好用

信和有無,收工狗衝去先

我都想問英文版邊本好D?好似出過兩本?

垃圾黎WOR

上網搵仲清晰。

同埋唔值果個價錢。

Fami通個本呢

幾好用

信和有無,收工狗衝去先

我都想問英文版邊本好D?好似出過兩本?

係, 要買都係買英文算, 日本睇唔明, 幾好都無用
街霸跌穿200未 想入手
想放左隻炸強人

上左鋁殼成副戰鬥格

想問問巴打係邊買?
淘寶?

電氣良品有賣

幾銀?

左右制好似$50左右,中間唔記得
但我興趣唔大,專登買特別色手制要用其他野遮住佢

馬雲30蚊人仔全套3件

我買馬雲左右制一對13仔喎
我要左右唔同色買左兩對26人仔
依家仲有左紅右藍淨低

我求其搵間係廣州咋,近啲同打廣東話都睇得明
果間手制19蚊1對,我部灰機我買咗銀灰色一套連埋機身30人仔,順手㩒埋套,貼X2仲R咗佢4粒菇笠先1舊水,算係咁啦

垃圾黎WOR

上網搵仲清晰。

同埋唔值果個價錢。

Fami通個本呢

幾好用

7 80後男人的浪漫
岩岩入左地底山洞隻game 踩個d機關係咪要多人連線先過到?單機無方法?

垃圾黎WOR

上網搵仲清晰。

同埋唔值果個價錢。

Fami通個本呢

幾好用

7 80後男人的浪漫

我久唔久都會買攻略
Eg牧場物語 mh
90後
想放左隻炸強人

有興趣收
https://t.me/Askingforgame
想問下職安真漢子 點樣炸係崖邊既石
d 寶石係後面 炸唔到

要有大炸彈既裝
可以增加爆炸範圍
遠距離爆開佢

似乎好多巴打玩真漢子 搞到我心郁

我地有個 group 會連線玩職安
雖然最近我忙成日都無連

想問職安即係邊隻game

地底探險

上網搵唔到攻略
搵唔齊啲寶石

要有大炸彈既裝
可以增加爆炸範圍
遠距離爆開佢

似乎好多巴打玩真漢子 搞到我心郁

我地有個 group 會連線玩職安
雖然最近我忙成日都無連

想問職安即係邊隻game

地底探險

上網搵唔到攻略
搵唔齊啲寶石

不過本身最想知係點炸崖邊石
thx 上面位巴打
其實講ZEDLA點解去返Z POST
話哂果邊個個都玩緊
仲有冇高汁 fake leak
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞