Switch/3DS集中討論| 4/5號ARMS試玩| Arms 6月16日發售| E3倒數一週 (40)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

上左鋁殼成副戰鬥格

想問問巴打係邊買?
淘寶?
有無巴打有玩聖劍3

去到開頭隻地鼠就kick住左

好似打唔死咁

岩岩爆完1先開始緊2

等埋你

開頭隻地鼠 ? 救返土精靈果度 ? 可唔可以講多d , 或者幫到你

利申 : 略懂 , 爆過 n 次聖劍3

係呀

我打佢 先扣7血

食晒9粒糖 都唔夠打
我d人仔有9lv
Thank you巴打

係未要用魔法
唔識用

我用拳佬 矛女 劍手
聖劍2係咪做錯野就會自動變HARD MODE
入左洞穴叫走左女主搞到要一個人打雙狼人
睇攻略好似正常係3打2
想問下有冇人駁落電影會lag機?
係部機既問題定點
想問下有冇人駁落電會lag機?
係部機既問題定點
有冇巴打部機有痴貼紙?
見到話甩漆有啲怕怕
想問下有冇人駁落電會lag機?
係部機既問題定點

有冇試第2隻MON/電視
有冇試第2條HDMI
今晚pkm生放之後 又到搶機潮!
逆轉裁判有中文就版就好了
早二日出左機 但連親電視都定格 然後機都hang埋
想問下係咪要去換機
牆國某自稱有港任消息源嘅網站又暗示Zelda中文化

上左鋁殼成副戰鬥格

想問問巴打係邊買?
淘寶?

電氣良品有賣

出中文就緊....問題係用咩型式
用更新定當新GAME賣..好似隔離台咁
I think a lot of Japanese developers lost their way chasing the mobile games yen, if you will, but they're coming back to console in a major way. And speaking of, we'll have some big announcements at E3 in that precise vein
Zelda 同pkm鬥搶人?
神遊得6個人
定係之前日月港台果幾位無限OT
請善待IT狗
睇youtube mhxx switch livestream 試玩
點都有班柒頭走出嚟話畫面垃圾
明明睇得出係唔差,只係livestream問題
睇youtube mhxx switch livestream 試玩

hater丫嘛....點講都話老任機垃圾架啦

同3DS 3G-> WiiU 3GHD冇乜分別
WiiU入到場仲可以用60fps, 琴晚個live就唔覺有
唔知係咪個直播本身冇60fps

不過個芒夠大我已經收貨
3DS玩遠程係會玩撚到隻眼盲
認真出港服同中文系統語言 咁zelda係咪一定會出中文

同3DS 3G-> WiiU 3GHD冇乜分別
WiiU入到場仲可以用60fps, 琴晚個live就唔覺有
唔知係咪個直播本身冇60fps

不過個芒夠大我已經收貨
3DS玩遠程係會玩撚到隻眼盲

應該係...之前睇兩條片都係60fps

如果有廣東話配音,仲要係TVB Level嘅話,我買多三隻返嚟供奉又點話

不過我覺得應該得一個中文字幕囉,最好就patch啦,最多俾你當DLC收錢喇

如果有廣東話配音,仲要係TVB Level嘅話,我買多三隻返嚟供奉又點話

不過我覺得應該得一個中文字幕囉,最好就patch啦,最多俾你當DLC收錢喇

又出過隻嘅話會對老任好反感

真係會咁好死咩
逆轉裁判有中文就版就好了

出手機都係得英文版
中文真係好難

又出過隻嘅話會對老任好反感

隔離台咪又係咁做....老任做就好反感
當然你都可以話索咁做好仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞