Switch/3DS集中討論| 4/5號ARMS試玩| Arms 6月16日發售| E3倒數一週 (40)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
認真d英文唔會太難 咁執著中文做乜 連港區eshop都未有

zelda算易明 如果係逆轉裁判就英文都死
snipperclips一條友好難玩
想問下職安真漢子 點樣炸係崖邊既石
d 寶石係後面 炸唔到
認真d英文唔會太難 咁執著中文做乜 連港區eshop都未有

純粹驚英文會搞到自己冇心機玩落去
咁正都話垃圾 真係諗唔明

[img][url]https://pbs.twimg.com/media/DBeqMC4VYAAweCR.jpg[img][/url]

有啲野要執執佢先囉
1) 俾人grab完人地睇準時間可以瘋狂連grab你
2) Hoops mode會射失
3) Skill Shot mode某幾隻手玩晒 無乜技術可言
4) 無得set room rule 做體感/buttons only

仲有樣唔知係咪我錯覺 大技用重量級手會開落去會total好似會扣多啲血?
不過我又唔係好覺先手後手有咩問題反正都係見招拆招

我睇下佢遲下隻game更新成點先算
反正仲有Zelda未爆 手痕又有孖車玩
夠我玩到7月中Splatoon2

格game比人打down正常都係要擇 一唔係俾人投就打下段中段

我覺得體感好快悶,用手制打落又冇乜癮,同埋用手制既話點解我唔玩街霸

ARMS有屎忽睇

其他格game比人打down可以二選一唔比人連技
arms係可以無限屈機呀
你地用體感玩通常投個判定得3個角色位寬
識玩既人 dna man既投判定可以拉到6個角色位寬 即係你左右避都要比人連呀
連唔連到只係對用家捉起身既時間距離感覺
起身無無敵時間,投既判定橫向太大 係好大問題

咁呢d慢慢fix 隻game係好玩
先手後手問題都係因為投技獨強先會明顯
普通拳打拳會抵消或者打唔中
而投技既判定太大 就算我左制衝刺加移動緊 右手一出拳 遇到高手就可以後手投技捉到你
用體感一邊出拳一邊回避效率唔夠高

利伸打得兩場試玩 一場80分55波 第二場秒殺電腦npc 上到場不停比人投到死
屌講真比錢連機唔係問題,但佢wifi果度接收咁差,衰過3DS,有無可能透過未來既更新fix得返,咁比錢比都比得順氣啲
仲有wifi轉5g hz,好多人個router仲係用緊舊款,果時都仲未有5g
點解可以係呢個位處理得咁差
而投技既判定太大 就算我左制衝刺加移動緊 右手一出拳 遇到高手就可以後手投技捉到你

利伸打得兩場試玩 一場80分55波 第二場秒殺電腦npc 上到場不停比人投到死

我用黑妹電人再捉

我用黑妹電人再捉

呢個問題我上個post都有講 重左儲能拳之後又係一個靶 好on9
新post lm
想問下紫米10邊到有得買

香港無得買?

黃金有

幾錢?😍

講真 老任一各出左成品就好少再fix
老任除左splatoon叫做完成度較低之外,其他game係平衡上唔會再改
特別呢隻係馬車組做出黎平衡居然差成咁,唔好怪玩家失望
班玩家最多都係玩得5個鐘就咁失望 老任應該反省下

講真 老任一各出左成品就好少再fix
老任除左splatoon叫做完成度較低之外,其他game係平衡上唔會再改
特別呢隻係馬車組做出黎平衡居然差成咁,唔好怪玩家失望
班玩家最多都係玩得5個鐘就咁失望 老任應該反省下

計錯,應該係11個鐘
d 寶石係後面 炸唔到

屌講真比錢連機唔係問題,但佢wifi果度接收咁差,衰過3DS,有無可能透過未來既更新fix得返,咁比錢比都比得順氣啲
仲有wifi轉5g hz,好多人個router仲係用緊舊款,果時都仲未有5g
點解可以係呢個位處理得咁差

講5g果段做乜鳩
d 寶石係後面 炸唔到

玩到咁上下有個頭盔道具係加爆炸範圍
升盡好似加3.5倍範圍
到時小心炸死埋自己
新post lm

香港無得買?

黃金有

幾錢?😍

好似380
新post lm

香港無得買?

黃金有

幾錢?😍

好似380

上淘仔買都係288人仔

LM等流出

歐版好似一早知啦
出美版先再講
LETV有毒, uninstall完都仲有野係到, 鏟唔清, 要自己del埋佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞