Switch/3DS集中討論| 4/5號ARMS試玩| Arms 6月16日發售| E3倒數一週 (40)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
即係依家Pokemon 消息得拳,,無正常個啲出?

3DS有正傳

正常果隻出係3ds
唔排除過兩個月又話出埋switch版

3DS有正傳

其實PKM有無得加速戰鬥速度, 下下睇佢拋波覺得節奏好慢

3DS有正傳

得skip 動畫

3DS有正傳

好似有加速同skip戰鬥畫面
想問下如果依家買機去邊到最好 唔該晒咁多位巴打

coffe 老母
其實us um係好似bw2定係加強版only

新故事

咁就放心喇
一陣去睇下邊度仲有比卡超機先

涼粉之前好多貨
唔知清晒未

我都有部比卡超機,想放
隻日都未爆機
大亂鬥都有忍蛙,鐵拳居然無
作為人氣第一精靈唔出場想點
希望大亂鬥port過來會更新小智蛙啦
無小智蛙根本唔吸引
小智蛙技能fit晒格game
格game傳統的Hyper mode直接變身就得
大絕黃金手裡劍一早編劇幫手作埋
居然無小智蛙 希望DLC會有啦

咁你咪祈禱街機第日出囉
成個怨婦咁

外國都大把人罵緊無忍蛙囉
根本唔應該無
火狐都係人氣問題只出二段上鐵拳
咁人氣第一忍蛙有咩理由唔上?

冇忍蛙真係少左買既原因,依家有噴火龍(一直都有),如果加埋忍蛙,就可以報總決賽既一戰之仇

精神勝利法

等左20年都係輸先

新故事

咁就放心喇

涼粉之前好多貨
唔知清晒未

我都有部比卡超機,想放
隻日都未爆機

我驚你咸濕過比卡超

玩在一個星期左右就放低左,劇情好似去到搭巴士

新故事

咁就放心喇

涼粉之前好多貨
唔知清晒未

我都有部比卡超機,想放
隻日都未爆機

我驚你咸濕過比卡超

玩在一個星期左右就放低左,劇情好似去到搭巴士

我好你少少,玩完第二個島
諗住買switch 玩pokemon
好快就放左部3ds
點知switch 又唔係同時間出
又唔知要等幾耐

coffe 老母

做coffe 條仔真正~
除左有免費波揸
仲有免費game 打

男人嘅夢想
Pokémon 照之前嘅經驗,會係隔幾年出一隻remake版?
有冇人知會唔會mario party/sport 嗰啲game呀
有冇人知會唔會mario party/sport 嗰啲game呀

你係想問Switch會唔會port呢兩類game?
好快就放左部3ds
又唔知要等幾耐

咁你要快D買返部3DS

coffe 老母

做coffe 條仔真正~
除左有免費波揸
仲有免費game 打

男人嘅夢想

你又知免費
鑒於任天堂Switch在家用機方面勢頭強勁,Layden稱Switch是「任天堂的一個偉大勝利」,但是他認為「很明顯這是任粉們所期待的」,但是與其說NS是競爭者,不如說是一位同行者,Layden覺得Switch並不會影響PS4的銷售,「當你注意到我們的統計,你會知道很多玩家都是雙主機玩家,」Layden說,「而常常也是PS和任天堂主機挨著放在一起的。」

然而香港仲有D盲毛覺得買左A就唔可以買埋B
鑒於任天堂Switch在家用機方面勢頭強勁,Layden稱Switch是「任天堂的一個偉大勝利」,但是他認為「很明顯這是任粉們所期待的」,但是與其說NS是競爭者,不如說是一位同行者,Layden覺得Switch並不會影響PS4的銷售,「當你注意到我們的統計,你會知道很多玩家都是雙主機玩家,」Layden說,「而常常也是PS和任天堂主機挨著放在一起的。」

然而香港仲有D盲毛覺得買左A就唔可以買埋B

個interview 好好睇
話PS 北美贏Xbox好多
話PS 歐洲贏Xbox仲多
讚Switch話覺得Switch同PS有機平起平坐

3DS有正傳

有得加速咩

3DS有正傳

有得加速咩

出字出快D掛
好快就放左部3ds
又唔知要等幾耐

咁你要快D買返部3DS

條女唔俾買
賣左部3ds都係因為佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞