Switch/3DS集中討論| 4/5號ARMS試玩| Arms 6月16日發售| E3倒數一週 (40)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
牆國某自稱有港任消息源嘅網站又暗示Zelda中文化

出中文就緊....問題係用咩型式
用更新定當新GAME賣..好似隔離台咁

如果有廣東話配音,仲要係TVB Level嘅話,我買多三隻返嚟供奉又點話

不過我覺得應該得一個中文字幕囉,最好就patch啦,最多俾你當DLC收錢喇

又出過隻嘅話會對老任好反感

隔離台咪又係咁做....老任做就好反感
當然你都可以話索咁做好仆街

Ps4 買都冇買 wfc佢
原來佢都咁做 咁我反感埋
醒起了 係咪nier?
講真 比返部份錢唔係問題
要買過隻就...
牆國某自稱有港任消息源嘅網站又暗示Zelda中文化

出中文就緊....問題係用咩型式
用更新定當新GAME賣..好似隔離台咁

如果有廣東話配音,仲要係TVB Level嘅話,我買多三隻返嚟供奉又點話

不過我覺得應該得一個中文字幕囉,最好就patch啦,最多俾你當DLC收錢喇

又出過隻嘅話會對老任好反感

隔離台咪又係咁做....老任做就好反感
當然你都可以話索咁做好仆街

Ps4 買都冇買 wfc佢
原來佢都咁做 咁我反感埋
醒起了 係咪nier?
講真 比返部份錢唔係問題
要買過隻就...

同常中文版會遲過原版
一係就等 一係玩住等
今晚會唔會講寶可寶
今晚會唔會講寶可寶

鯉魚王有更新
今晚會唔會講寶可寶

鯉魚王有更新

Back in February, we reported that Square Enix’s massive online multiplayer title Final Fantasy XIV could eventually make its way onto the Nintendo Switch. It would seem that talks between Nintendo and Square Enix are still happening. Director and producer Naoki Yoshida recently spoke to Finder.com and reiterated the hurdles they may encounter when porting the title.

“We need to make sure Nintendo and Microsoft understand what we do and have them know about our online and QA regulations. We believe these conversations will take a long time.”
中文係專貴啲
So far全部本家game啲語言都係跟機
Trainers, Pokémon GO is being updated to version 0.63.4 for Android and 1.33.4 for iOS to implement bug fixes.

Coincidence?

上左鋁殼成副戰鬥格

想問問巴打係邊買?
淘寶?

電氣良品有賣

幾銀?
明明我已經create 左個mii
但同fd online 玩mk8 時
無show 到我改嘅mii
請問有無巴打知點解決
今朝話Zelda 出中文個消息來源今日講左pkm新作是3DS
今朝話Zelda 出中文個消息來源今日講左pkm新作是3DS

[url][/url]

上左鋁殼成副戰鬥格

想問問巴打係邊買?
淘寶?

電氣良品有賣

幾銀?

左右制好似$50左右,中間唔記得
但我興趣唔大,專登買特別色手制要用其他野遮住佢
新PKM再3DS就真係想打死佢
我想玩埋大逆轉2就收埋部機

PKM兒童向丫嘛

PKM兒童向丫嘛

COD/PKM TARGET AUDIENCE.JPG

PKM兒童向丫嘛

COD/PKM TARGET AUDIENCE.JPG

可能3ds同switch都出呢

上左鋁殼成副戰鬥格

想問問巴打係邊買?
淘寶?

電氣良品有賣

幾銀?

左右制好似$50左右,中間唔記得
但我興趣唔大,專登買特別色手制要用其他野遮住佢

馬雲30蚊人仔全套3件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞