Switch/3DS集中討論| 4/5號ARMS試玩| Arms 6月16日發售| E3倒數一週 (40)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

Logo整得幾靚

唔識英文 標題即係咩

Title

哈力馬魚

假架嘛...3DS機能仲可以頂到咁多地圖出喺同一隻game咩
Arms (Switch) – 8/8/8/9

低分到
糞作

82.5% = 糞作
ソニー「Vitaはまだ死んでいない。PSVRは今年中に需要に追いつく」

低分到
糞作

82.5% = 糞作

Fami 33確實係幾低

低分到
糞作

82.5% = 糞作

fami通得35 to 39分既game係安全

太多8啦,如果9988,9998就

低分到
糞作

82.5% = 糞作

靠fami 不如等EDGE POLYGON

低分到
糞作

82.5% = 糞作

靠fami 不如等EDGE POLYGON

Polygon
忽然想玩牧場物語
Nds 玩過後都冇再玩過
ARMS的確係比初公佈時多好多野玩
但係咪成為第2隻SPLATOON就好難講

nintendo sucks
ソニー「Vitaはまだ死んでいない。PSVRは今年中に需要に追いつく」

深夜迴

應該同鐵拳7差唔多銷量
Switch 版FIFA18係咪無UT?

應該同鐵拳7差唔多銷量

但我見好多人話悶

都未知點出隻FIFA.
FIFA 官網pre order 都只有PS4, Xbox,pc. 無switch.

都未知點出隻FIFA.
FIFA 官網pre order 都只有PS4, Xbox,pc. 無switch.

4gamer已經話有switch版,
我見到EA個新聞稿都確認左

Pokemon Direct 2017.06.06
香港時間 今晚10點 直播介紹有關Pokemon的最新情報!

發佈會長度: 約8分鐘

直播Link
英文:
http://twitch.tv/nintendo
https://www.youtube.com/watch?v=ylrhSB3vz7A

日文:
http://live.nicovideo.jp/watch/lv299444268
https://www.youtube.com/watch?v=aCIxhQqWNFQ
diu

應該同鐵拳7差唔多銷量

但我見好多人話悶

DEMO比哂成隻GAME你玩好唔好
雖然我諗ARMS應該都再冇咩野收埋
diu

金銀重重製confirmed

應該同鐵拳7差唔多銷量

但我見好多人話悶

我唔記得,ARMS有無得單機雙人?

應該同鐵拳7差唔多銷量

但我見好多人話悶

我唔記得,ARMS有無得單機雙人?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞