Switch/3DS集中討論| 4/5號ARMS試玩| Arms 6月16日發售| E3倒數一週 (40)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
係咪得我一個想玩pokken

玩到爛晒啦
拎出街唔會變好玩
門檻高唔似smash bro
唔識玩果啲比人屈兩鋪就想轉game
識玩果啲返屋企插電視玩好過. 咁出係switch無意思

pokken比起正統鐵拳門檻算好低
新手玩噴火龍無腦連點都贏到幾場升rank
其實我無記錯好似好早就話唔會咁快係switch出正統
出pokken都唔錯,我wiiu賣左,又有得出街打

wiiu 我開party 同班friend開過幾次
少打機嘅話, 擋同反真係唔會咁快上手
反而一轉smash bros , 無打機嘅女仔都即刻會玩到

買arms 仲適合同friend打

大亂鬥亂按都玩到
不過我之前聚都係第一次玩寵拳,其實都唔係太難上手

我其實都好鍾意pokken,不過真係搵唔到frd同你玩。
雖然唔難上手,不過真係要遂隻寵練,大家做用法都唔同
不如估下邊隻移值10月11月12月

10月 mario maker
11月 大亂鬥
12月應該出Mario新果隻啦…
我覺得smash bro 全DLC 移植嘅機會大過新作好多
屌你唔好叫nintendo switch
叫nintendo deluxe 算啦

我估mario maker下年

我想佢移植幻影異聞錄#fe
Nintendo Co., Ltd
39.93USD +0.85 (2.16%)

玩到爛晒啦
拎出街唔會變好玩

大亂鬥亂按都玩到

正常啊
個target唔同,大亂鬥主要係sell party game
pokken雖然有簡化,但都係鐵拳type既game(正常都唔會用鐵拳/SF做party game la )
而且佢有唔同技轉2d/3d filed
我講既新手係起碼打完單機mode個d

11月 大亂鬥

出xenoblade 2之前
xenoblade X 移植實有

仲有bayonetta
Nintendo Co., Ltd
39.93USD +0.85 (2.16%)

啲分析員打丁打得多?
比隻ub食左2隻神獸 但神獸應該係舊主角度架bo
定係ub版接番sun既故事?

伊寶可寶傳統 全部神獸無被主角群捉過
想問下巴打們而家部機係咪仲未有得過save 部機比屋企人佔領左,黎緊要買個部,但係我mario kart拎左金色mario 唔想冇左
情節最惡劣就係連Mario Party都唔整新作,直Port Party8過去

玩到爛晒啦
拎出街唔會變好玩

大亂鬥亂按都玩到

正常啊
個target唔同,大亂鬥主要係sell party game
pokken雖然有簡化,但都係鐵拳type既game(正常都唔會用鐵拳/SF做party game la )
而且佢有唔同技轉2d/3d filed
我講既新手係起碼打完單機mode個d

pokken 單機悶撚到抽根
又長又重複

我好佢出節奏天國同warioware

B姐, 101,毒菇去旅行,Zelda無雙帝皇傅
想問下巴打們而家部機係咪仲未有得過save 部機比屋企人佔領左,黎緊要買個部,但係我mario kart拎左金色mario 唔想冇左

咁既然買過部點解唔係比部新佢,而係你要用新機

11月 大亂鬥

出xenoblade 2之前
xenoblade X 移植實有

仲有bayonetta

不了
情節最惡劣就係連Mario Party都唔整新作,直Port Party8過去

10要gamepad
我諗點都會出11
Captain Toad有無得Port
果時想玩但無WII U,係就Port埋呢隻啦
比隻ub食左2隻神獸 但神獸應該係舊主角度架bo
定係ub版接番sun既故事?

伊寶可寶傳統 全部神獸無被主角群捉過

你係咪唔記得仲有平行世界果隻

屌你老母
睇黎佢真係夠膽逐隻port
係Port 就PORT 3D Mario 啦,用埋Joycon 雙打應該唔錯。
E3 Spotlight 30分鐘

屌你老母
睇黎佢真係夠膽逐隻port

Zelda無雙出晒三部機會唔會係咁

你地估Switch版會唔會同步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞