Switch/3DS集中討論| 4/5號ARMS試玩| Arms 6月16日發售| E3倒數一週 (40)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
仲有半個鐘!!
Switch 版FIFA18係咪無UT?

都未知點出隻FIFA.
FIFA 官網pre order 都只有PS4, Xbox,pc. 無switch.

4gamer已經話有switch版,
我見到EA個新聞稿都確認左

有,但入面閹唔知幾多mode,暫時好似話無左journey

都未知點出隻FIFA.
FIFA 官網pre order 都只有PS4, Xbox,pc. 無switch.

journey垃圾mode
hype hype hype hype
hype hype hype hype

HYPE
仲有10分鐘
開住 twitch 加 youtube 搞到部機好熱
預言今晚direct會有噓聲

都未知點出隻FIFA.

journey垃圾mode

無玩過,咩垃圾法

等睇手機pokemon
+10秒pokemon switch teaser

港任俾咗幾多錢
等睇頭幾秒又show gameboy intro音樂
喂又話NBA抵玩

玩左一陣好撚伏wo屌 又冇得退錢
喂又話NBA抵玩

邊有人買呢啲垃圾架

港任俾咗幾多錢

咁不如比TVB,似VIU啲人自己玩多啲
喂又話NBA抵玩

我明明就答你麻麻

everyone, board the hype train!
開波
SWITCH
SWITCH
一黎就 switch...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞