Switch/3DS集中討論| 4/5號ARMS試玩| Arms 6月16日發售| E3倒數一週 (40)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
有啲日本人等到唔耐煩(日本要排隊+抽)來香港買水貨

到底係任天堂放得少貨定真係唔夠派

both

生產趕唔到
有上次WiiU教訓今次唔敢玩咁大

得果2萬部成個日本搶點會夠貨

無良任地獄飢餓行銷

炒到下年都未完

唔夠貨的原因亦包括老任要同Apple爭零件產能

爭邊忽零件
玩垃圾冇8k vr機lm
有啲日本人等到唔耐煩(日本要排隊+抽)來香港買水貨

到底係任天堂放得少貨定真係唔夠派

比Apple搶chips😂😂😂
到依家都仲係唔明...點解D人會咁撚執著要熄機
SWITCH設計都係預你用sleep mode
我部機由首發買到依家都冇事

我個同事仲ON9..
帶部機返公司打
連機時候先發覺JC冇電
屌佢仲懶醒話差足電....原來佢唔撚知熄咗機差唔到JC
https://discord.gg/DzgeXAw

用Discord呢個voice chat app夠簡單,支援多方voice chat
唔洗加email 用id交流

有Channel設定,可以做唔同game分區,讓唔同遊戲玩家有獨立交流機會

我個同事仲ON9..
帶部機返公司打
連機時候先發覺JC冇電

「長開傷電傷底板傷CPU傷......」「下次用唔使叉」「有輻射」

正常應該好多日唔玩/要抆SD卡嗰陣先會熄
熱到0動力做任何野
想問下職安真漢子係唔係得日版?

同埋市價大約幾錢?

玩完試玩版想買黎同fd一齊玩

thx

我個同事仲ON9..
帶部機返公司打
連機時候先發覺JC冇電

「長開傷電傷底板傷CPU傷......」「下次用唔使叉」「有輻射」

我開airplane+ sleep

平時長開airplane
https://discord.gg/DzgeXAw

用Discord呢個voice chat app夠簡單,支援多方voice chat
唔洗加email 用id交流

有Channel設定,可以做唔同game分區,讓唔同遊戲玩家有獨立交流機會

game聲呢
想問下佢個voicechat 一定要用佢個spaltoon 版? 一定要連手機(即係要裝apps)再連switch?
新post 留名
lm
留名
Lm

我個同事仲ON9..
帶部機返公司打
連機時候先發覺JC冇電

我開airplane+ sleep

平時長開airplane

一見冇電 game都冇熄 插dock差電 之後冇玩3-4日就先玩返 一開就入返game
唔係好想玩
唔係好想玩

pro掣好過體感
終於爆左一代
二代完全係別GAME
新post lm
想問下紫米10邊到有得買

香港無得買?
其實係街都見到唔少人拎住玩
Starbucks 都有人同女坐係到玩

利申 其中一個
想買黃色, 16號出會唔會連埋主機出?
定係淨出黃色掣?
想買黃色, 16號出會唔會連埋主機出?
定係淨出黃色掣?

唔會
唔玩啦
垃圾game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞