Switch/3DS集中討論| 4/5號ARMS試玩| Arms 6月16日發售| E3倒數一週 (40)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
sun moon 都有ver2
點解XY 一直都唔出返Z

z龍冇人氣,見唔對路咪唔出

等remake吧

10年後再見

等remake吧

10年後再見

十年一loop

屌, 套卡通幾好睇
果時好期待出game

唔關Z龍事啦
XY問題太多
3D會lag機
故事又多問題
根本係唔想執

omega ruby 3d 都會lag機
sun moon 唔聲唔聲cut左佢當解決左

xy故事個巨人都唔知做乜鳩

故事回收唔到係大問題
加上撞正20週年要出新出 開發要用年幾兩年
咁逼住XY無結尾咁完
大亂鬥都有忍蛙,鐵拳居然無
作為人氣第一精靈唔出場想點
希望大亂鬥port過來會更新小智蛙啦
無小智蛙根本唔吸引
小智蛙技能fit晒格game
格game傳統的Hyper mode直接變身就得
大絕黃金手裡劍一早編劇幫手作埋
居然無小智蛙 希望DLC會有啦

不嬲pokemon 都係玩棄寵
係DLC都一定玩sun moon先
無小智蛙根本唔吸引

咁你咪祈禱街機第日出囉
成個怨婦咁

https://www.youtube.com/watch?v=68OcUvRYz3I
Nintendo Switch Summer Trailer - ARMS, Splatoon 2, and Pokkén Tournament DX

超級無敵大衝撞

屌, 套卡通幾好睇
果時好期待出game

唔關Z龍事啦
XY問題太多
3D會lag機
故事又多問題
根本係唔想執

omega ruby 3d 都會lag機
sun moon 唔聲唔聲cut左佢當解決左

xy故事個巨人都唔知做乜鳩

故事回收唔到係大問題
加上撞正20週年要出新出 開發要用年幾兩年
咁逼住XY無結尾咁完

應該咁講,由出BW2個陣已經成個PKM系列出曬事
BW2留係NDS,拖後左成間公司既技術
XY同ORAS原本應該早一年出
為左SM趕得切20週年,其實XY同ORAS都成左祭品 特別係ORAS 重製比人晚兩年,內容又比人少

係喎
其實隻game wiiu雙打
一個要望gamepad 一個要望電視

同一個mon 分開好難睇, 由其轉phase時
無小智蛙根本唔吸引

咁你咪祈禱街機第日出囉
成個怨婦咁

外國都大把人罵緊無忍蛙囉
根本唔應該無
火狐都係人氣問題只出二段上鐵拳
咁人氣第一忍蛙有咩理由唔上?

無小智蛙根本唔吸引

咁你咪祈禱街機第日出囉
成個怨婦咁

外國都大把人罵緊無忍蛙囉
根本唔應該無
火狐都係人氣問題只出二段上鐵拳
咁人氣第一忍蛙有咩理由唔上?

佢就跟街機出既
就算要屌都唔係今日屌啦
新加嗰幾隻街機一早出左

唔係超超黎架咩

點解會睇唔出係改圖

唔係超超黎架咩

點解會睇唔出係改圖

den den lei

唔係超超黎架咩

點解會睇唔出係改圖

den den lei

I hate 咚咚鼠

why?
好搞鬼喎
原來睡公主個日文咁長 Nemurerumorinobijo
其實老任無得揀唔port,因為佢根本整唔切全新既game,但又怕熱潮減退,所以要狂出port game 嚟頂住先
如果用陰謀啲既講法就係本身switch就整唔切,所以唔急住出作,以免個市場將部野炒到離哂譜之後攬炒
有冇人同我一樣隔一陣就喺Google search下 switch 有咩新消息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞