Switch/3DS集中討論| 4/5號ARMS試玩| Arms 6月16日發售| E3倒數一週 (40)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
Pokken DX

対応コントローラー
Joy-Con、Nintendo Switch Proコントローラー、『ポッ拳』専用コントローラー for Wii U

同mk8 一樣, 雖然隻game直port
但封面靚勁多

屌 binc

當年最撚難打之一
Pokken DX

対応コントローラー
Joy-Con、Nintendo Switch Proコントローラー、『ポッ拳』専用コントローラー for Wii U

how!?
技術上wiiu pro 都用到?
屌...好失望
Pokken eShop無list中文
想問下旺角 Switch E家咩價位??
做乜鳩咁算點
做乜鳩咁算點

請先在3DS上享受哦(笑)
做乜鳩咁算點

唔明
做乜鳩咁算點

請期待 delux版star

做乜鳩咁算點

睇一次SM OP先

.
話唔定任記預見到 Switch 產能頂唔到一隻 "高清" 正傳 pkm game 所以俾 game fuck 拖下先同埋慢慢研究下技術低下點整 "高清" game

Who cares whether it's HD or not, switch追求嘅係遊戲性,想畫面靚一定係玩PS4
做乜鳩咁算點

見到個字就炆
等睇過2年出breath of the wild deluxe
未玩過嘅人跪係到感謝神
話唔定任記預見到 Switch 產能頂唔到一隻 "高清" 正傳 pkm game 所以俾 game fuck 拖下先同埋慢慢研究下技術低下點整 "高清" game

Who cares whether it's HD or not, switch追求嘅係遊戲性,想畫面靚一定係玩PS4

咁 Switch 就唔可以畫面靚?
WiiU MK8 都已經好靚啦
定係你想講 photorealistic?
任記有幾多隻 game 係 photorealistic

咁 Switch 就唔可以畫面靚?
WiiU MK8 都已經好靚啦
定係你想講 photorealistic?
任記有幾多隻 game 係 photorealistic

pikmin3我覺得非常之靚
得閒開黎睇下畫面都好舒服
等睇 GameXplain discussion
等睇 GameXplain discussion

breath of the wild deluxe
齊DLC, 送幾套衫
gamexplain : liked a lot

佢地review乜都liked 同liked a lot
along 準備三點開 post
sun moon 都有ver2
點解XY 一直都唔出返Z
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞