Switch/3DS集中討論| 4/5號ARMS試玩| Arms 6月16日發售| E3倒數一週 (40)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
有game shop 已可訂 MH XX 日, 380 蚊
arms隻boss難打到一個點
有game shop 已可訂 MH XX 日, 380 蚊

咁快訂托咩
三連拳同鐳射拳打靶無得輸
唔玩啦
垃圾game

ARMS算唔算任地獄第一個失敗既自家TITLE

Metroid Federation Force
新post lm
想問下紫米10邊到有得買

香港無得買?

黃金有

玩完試玩係唔會想買

玩完試玩係唔會想買

你地次次都用體感? 我係第一次試過,之後轉用pro掣爽到不得了
我部機成日都好大聲引擎/風扇聲

玩完試玩係唔會想買

你地次次都用體感? 我係第一次試過,之後轉用pro掣爽到不得了

已用PRO制,但玩落無乜快感

贏到
其實兩邊夠積極都仲叫刺激
而家問題係越龜越有利
比我SET就太龜會比場外觀眾掉雜物
不過玩法始終都唔係FOR人由朝玩到黑

玩完試玩係唔會想買

體感有趣啲

有無人都係咁
咁正都話垃圾 真係諗唔明

快d偷跑啦
咁正都話垃圾 真係諗唔明

s rank角confirm

有無人都係咁

好似咁?
https://www.youtube.com/watch?v=sNi5FzB4N9c
點解down左, 話ser unavailable

等兩點啦

等兩點啦

我用日本acc down
膠登俠又為左d無聊野同人嘈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞