Switch/3DS集中討論| 4/5號ARMS試玩| Arms 6月16日發售| E3倒數一週 (40)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
US UM應該係行黑白2路線黎嫁 唔係冷飯黎

d試練似換哂
同埋主角都新人了
應該故事拉番去珍鑽 下年出珍鑽dp remake switch就岩哂了

d試練似換哂
同埋主角都新人了
應該故事拉番去珍鑽 下年出珍鑽dp remake switch就岩哂了

Game Freak仲未摸到switch點玩,19年先啦
今次買moon
究極異獸
ウルトラビースト
Ultra Beast
究極太陽 究極月亮
ウルトラサン ウルトラムーン
Ultra Sun UltraMoon

被野入侵?
係咪得我一個想玩pokken

玩到爛晒啦
拎出街唔會變好玩
門檻高唔似smash bro
唔識玩果啲比人屈兩鋪就想轉game
識玩果啲返屋企插電視玩好過. 咁出係switch無意思

pokken比起正統鐵拳門檻算好低
新手玩噴火龍無腦連點都贏到幾場升rank
其實我無記錯好似好早就話唔會咁快係switch出正統
出pokken都唔錯,我wiiu賣左,又有得出街打

似係

咁短時間出仲冷飯
game fuck 比人炸都似

被野入侵?

ultra beast

Rockman exe6 嚟嘅喂
格鬥都係等大亂鬥 如果出Z版都有興趣玩寶可夢嘅

似係

咁短時間出仲冷飯
game fuck 比人炸都似

其實我想講
我連隻Moon都未打完

玩到爛晒啦
拎出街唔會變好玩

wiiu 我開party 同班friend開過幾次
少打機嘅話, 擋同反真係唔會咁快上手
反而一轉smash bros , 無打機嘅女仔都即刻會玩到

買arms 仲適合同friend打
今次買moon

買晒兩隻啦

Rockman exe6 嚟嘅喂

就黎出mighty新game
今次買moon

買晒兩隻啦

2年後因捕獲阿羅拉守護神而被褫奪冠軍頭銜的主角

幾型
今次買moon

買晒兩隻啦

我SM都買左3餅帶
Pokémon games coming to Switch, and first one is Pokken, CEO Ishihara says.

玩到爛晒啦
拎出街唔會變好玩

wiiu 我開party 同班friend開過幾次
少打機嘅話, 擋同反真係唔會咁快上手
反而一轉smash bros , 無打機嘅女仔都即刻會玩到

買arms 仲適合同friend打

大亂鬥亂按都玩到
不過我之前聚都係第一次玩寵拳,其實都唔係太難上手
比隻ub食左2隻神獸 但神獸應該係舊主角度架bo
定係ub版接番sun既故事?
Pokémon games coming to Switch, and first one is Pokken, CEO Ishihara says.

睇直播冇人理呢句
佢講明第一隻
今次買moon

買晒兩隻啦

我SM都買左3餅帶

why?

我買唔到鐵盒版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞