Switch/3DS集中討論| 4/5號ARMS試玩| Arms 6月16日發售| E3倒數一週 (40)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
Poke拳?

Port拳

點睇
Poke拳?

Port拳

仲咁 salty 做咩啫你
Poke拳?

Port拳

仲咁 salty 做咩啫你

?

依家部機咁好賣其實又真係唔駛好擔心遲D無third parties幫佢整game, 係一開頭全部人都唔睇好先會搞到佢個launch乜game都無,驚步wii u後塵
請問個掣洗唔洗叉電,如果要係咪連住部機由佢叉就得
請問個掣洗唔洗叉電,如果要係咪連住部機由佢叉就得

係,叉機會差埋
依家部機咁好賣其實又真係唔駛好擔心遲D無third parties幫佢整game, 係一開頭全部人都唔睇好先會搞到佢個launch乜game都無,驚步wii u後塵

但係睇line up 都係行causal player 路線
即係專開發啲半痷割競技game比你

但係睇line up 都係行causal player 路線

我其實係期待佢出多d用得着joy con嘅party game, 講真要深度大作都係玩番PS4算
半年內
USFII
ARMS
POKKEN

我其實係期待佢出多d用得着joy con嘅party game, 講真要深度大作都係玩番PS4算

正確, 佢乜鳩都照port加個deluxe上去
浪費左rumble hd 同體感設計
半年內
USFII
ARMS
POKKEN

等睇injustice port埋過黎
半年內
USFII
ARMS
POKKEN

仲有mhxx
半年內
USFII
ARMS
POKKEN

仲有mhxx

Splatoon2

其實你比d時間佢啦
Ps4頭半年都唔係好多大作
揾部出咗4年嘅機嚟比
半年內
USFII
ARMS
POKKEN

仲有mhxx

MHXX算格鬥game咩
我比較擔心嘅係點解去到依家都剩係得1-2switch用得着HD rumble呢個功能,老任應該整多d用得着HD rumble嘅game
半年內
USFII
ARMS
POKKEN

仲有mhxx

Splatoon2

唔太期待講真
咪差唔多同第一集

e3等睇mario
我比較擔心嘅係點解去到依家都剩係得1-2switch用得着HD rumble呢個功能,老任應該整多d用得着HD rumble嘅game

可能要等隻Mario
半年內
USFII
ARMS
POKKEN

仲有mhxx

佢地唔明你條list

其實你比d時間佢啦
Ps4頭半年都唔係好多大作
揾部出咗4年嘅機嚟比

ps4開頭都好多game
sony係無得比, 但switch出得係急

Mario kart
半年內
USFII
ARMS
POKKEN

仲有mhxx

佢地唔明你條list

既係全port game 又係架鬥game
一時間難以分割思考
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞