Samsung Galaxy 集中討論區(145) 遠離5G遠離白卡 白卡勿入

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
有冇著low power mode?
Low power mode會熄120
我決定部zold3唔用套
個套好撚煩成日甩甩下
睇到A52s玩虛擬ram 唔知效果點
而家戴口罩出街,airpods 2都死啦 無口罩嘅情況下buds pro通話質素已經係tws 頭幾
今日去咗銅鑼灣fold 3 換buds pro
完全冇問過我攞嗰張登記卡
( 雖然換領email寫住話要)
亦都有貨
唔使十分鐘搞掂走得
係咪要check機
應該係$200蚊google play credit
今個weekend會去換黎睇下係咪
隻watch 4 成日話 過熱要降溫 咁戇鳩嘅
三星OLED係咁
iPhone 13如無意外有120hz
加埋A15 bionic,可以J好耐
今年Android陣營係咪玩完
雖然期待預訂咗嘅fold出貨,但宜家部電話用咗4年,諗起轉電話其實覺得好煩
頭先setup watch 4 google pay見load唔到,以為香港未有,隔一陣原來ok
google pay似乎方便過samsung pay,唔洗每次撳個pay制,而且以後samsung pay都無mst,已經無特別用途(雖然香港mst得麥當勞係試到)
愈遲放愈蝕尋日已經低見$800全新行貨
an陣除左3叔其實不嬲冇得鬥
新機都吸引到一班人既
但續航力穩定性先係一般大眾懶人追求既野
普通人鬼理個芒幾多hz咩
反而摺芒吸到勁多focus
我問過 CS,佢都係要我睇返預計送貨時間做人,屌
點解唔係另一位嘅 21 號
仲平過buds2

小豪子用flip
原裝皮套。正。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞