Samsung Galaxy 集中討論區(145) 遠離5G遠離白卡 白卡勿入

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
睇完iphone發佈會,即刻冇意欲再課金比蘋果

想問下應該出s21好定等s22好心郁郁想快啲買機,唔係好想等
z fold 3
有呢個必要性咩?照計佢會跟你import 個方向?
呢家距離s22 話長唔長話短唔短

睇你有幾想呢家換機
係呀,但我有啲頁面會打橫咗所以想扭返果頁,不過宜家用第二個app扭完先再import返samsung notes都得嘅
官網買一齊送
門市呀其他零售商就自己去Samsung拎
官網只係得呢一樣嘢好
其餘嘅官網售後體驗都係……
哦,明白,咁的確可以搵下其他app
你好嬲下?!
想有咩售後
samsung有時有啲位就係差少少差少少咁有時有啲位真係覺得ios做得貼心好 多
講緊由畀完錢到部機到手嘅中間呢段時間
我嬲自己點解揀官網訂囉
有我陪你唔怕
所以iphone 多人用唔係無理由。大把人唔會諗咩spec 咩特別嘢,淨係想一部機買完唔會左搵右搵就有晒啲就手嘢
我OK喎 9/10出貨第二日就到
希望我同你嘅包裹都快啲寄出
唔係因為等個死人 code 遲咗四日訂,我應該係今日出貨嗰批啦
samsung爭氣啲啦屌
順豐係快嘅,而家係做到 12 點前出嘅件可以即日送
呢d真係睇你用邊樣先習慣咗邊樣先
iphone連個剪貼簿都冇
相簿又炒埋一碟 左右掃返回又隻隻app唔一樣
咪又係唔就手
有無人成功sync 到Samsung health 落myfitnesspal?

Myfitnesspal 度揀Samsung health 禁connect灰左唔俾禁,要我去Samsung health setting 度揀data permission 但又無得俾我揀
係Samsung health setting 個connect services 又只可以揀strava 同technogym
S22 / Fold3
我左扭右扭先咁遲
同睇下YouTube 講部機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞