Samsung Galaxy 集中討論區(145) 遠離5G遠離白卡 白卡勿入

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
老西子話見beta 1 暫時冇乜bug
有冇人知galaxy tab 7 fe邊到最平?
個keyboard套又點買最平?
google play 卡冇晒貨啦, 最早都要中秋節後
有冇股票app岩watch 4用?
可唔可以講多少少good lock routine +?
我睇xda 話good lock係個module 即係要刷?定一個apk嚟download? 唔該巴打
但係都要上去登記留咗貨先,唔係過咗 23 號當你冇登記唔認數
你去Samsung Galaxy store 搵good lock, 裝完就會見到有得裝rountine +
btw黑色pro都冇貨
隻錶話我尋晚無deep sleep過
可能真係冇呢
八達通apps係用黎睇交易記錄,拎返優惠,消費券咁
samsung pay就係用黎俾錢用
watch預購嘅200蚊gift card邊度仲有貨?
尋日上朗豪坊冇哂貨
CLS 究竟對BUDS PRO 用咩構造, 戴到勁唔舒服
一戴就耳痕
錄左個macro
真係每次run 都會開一次app去做一次我d taps
體驗好差

例如
本身睇緊片出門口,跟routine detect 到location 係leave home, then off 左個WiFi ,佢就會開個wearable app出嚟然後篤篤篤,幫我開AOD,好disturbing

Bixby/routine 都無辦法做到咁simple 嘅係屋企off AOD, 出左門口on AOD 嘅setting?
等下,可能黎緊會有多啲配合
唔係物料問題咩好似quest2個面罩有人帶到敏感 有人無事
聽講銀城有, 可以上去睇下, 唔係就上40樓幫你留卡
繼續鬧下routine 有幾廢

例如我想set,if @time 00:00 & location A, then turn on alarm A
係做唔到
個routine 嘅then 只可以係open clock /add alarm
但連alarm add幾點都無得set 就停左係度

要用bixby 寫個quick command "alarm A"
If run manually, then turn on alarm at time
再去routine set 返個then run quick command "alarm A"

唔該巴打
上samsung拎隻buds pro 依家有冇貨?
黑色40樓冇
留名
等你報告
打算等升埋an12先去換
仲頂得住
我又無事

不過巴打有無試過用佢通話,人地聽係咪好細聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞