Samsung Galaxy 集中討論區(145) 遠離5G遠離白卡 白卡勿入

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
Z font 3?
用120hz啦,S21U續航幾好
整呢D 安唔安全架最怕ANDORID 太多D 毒APP
未用過,自行決定。我係從來都懶得搞字體同emoji嘅人
已經想轉去s21
有冇人係smt出Flip? 見現有客戶價幾抵 想知有咩送
快問快答,準備結帳。出s21ultra 要buds pro定buds live,本身用緊第一代buds
而家邊到買galaxy watch 4 最平?
尋日操完腳 deep sleep有56分鐘
你地快啲操腳啦
pro
如果得其他機就唔會冇啦
其實我都有諗過呢樣,係想確認一下
唔明點解八達通app做唔到呢個小功能
擺明收錢比人做
google又唔搞,冇計
我0:40分訓,佢話我1:40
理論上我應該幾分鐘就訓左

我應該係1點訓
屌, 究竟有無方法可以將iphone 既whatsapp 同signal 同步去android
whatsapp畀錢買software轉,signal就冇計
仲會唔會出s21 fe㗎
A你NFC電話裝App,但你都要用八達通拍卡,個App 支付方式只有
1.係八達通轉錢入銀包或者相反(using NFC)
2.將銀包d錢轉出去(using FPS)
3.掃QR code
4.虛擬Marstercard

B 拎電話去拍,好似八達通咁
兩個係市場有唔同定位
我唔係想過DATA, 我想ANDROID 果邊既WHATSAPP 同SIGNAL 可以好似WEB 版咁, 收到IPHONE 果邊D MSG, 用返IPHONE 個NUMBER
因為公司WHATSAPP 係晒IPHONE 呀
smartswitch唔得咩
撞花咗隻 watch4 求安慰
btw 我 sleep tracking 冇乜問題 同我之前 GWA2 差唔多

荃灣有綠色 512GB 現貨?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞