Samsung Galaxy 集中討論區(145) 遠離5G遠離白卡 白卡勿入

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
尋晚訓左11.5hr
得16分鐘deep sleep
我有少少懷疑
呢次個殼有陶瓷玻璃 當然貴
廣角sensor都有 ois 係咪微雲台個類
重量都係
咁人地1TB嚟嘅
繼續update, 尋晚仲係用持續monitor心跳試run,10點上床訓覺

測出黎結果睇落係sleep as android (第一組數據)好啲,因為無乜可能10個鐘睡眠無一秒係深睡(Samsung 第二組數據)。但問題係,我明顯地三點至三點半係醒咗碌咗一陣電話,同埋七點嗰陣有醒下。sleep as android 係顯示唔到,相反Samsung health 就show 到出黎不過我亦都無響的12-2頻繁清醒,呢樣Samsung health 好似都錯咗。

所以暫時兩組數據都有可信同唔可信位。

另外我諗緊,照計monitor 連續心跳應該會準過靜息10分鐘先mon, 點解上個post 巴打會話轉做靜息10分鐘monitor?

base model個鏡頭set up真係好柒
轉嚟都冇用嘅
買base model嗰班人根本唔care背後個原因
只係care個design
算唔算石頭揼腳
我意思係呢個價位,會買foldable再租cloud
超廣角 自動對焦

首次在 iPhone 超廣角鏡頭中的自動對焦功能,以及先進的軟件,還解鎖了 iPhone 上前所未有的功能
如果fold俾番個SD card會再屈啲
部5iii 行2k 都限到暗過1iii
Readera \media365
話說開咗adaptive refresh rate之後
當跌到落60hz,畫面係會光咗啲
120hz pwm定dc 調光
confirm android 12 可以自己轉default? FB 同screen shot 我都唔想佢當相咁sync 上去
三叔唔會有dc調光,唔洗問
即係pwm
我越黎越肯定watch 4新sensor係有算法問題 用緊active 2+ sleep as android差距好細,應該開file report跟住等ota 更新
睇完apple發佈會懶人包 笑咗
除咗apple watch 同ipad mini有啲升級之外 其他真係好垃圾
22號既繼續等
用120hz 轉返去舊機90hz都有明顯分別 唔好講係60hz
得ipad mini引到我,可惜係60hz
Apple watch擠牙膏
放心,三叔會跟住頹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞