Samsung Galaxy 集中討論區(145) 遠離5G遠離白卡 白卡勿入

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
scroll個下 唔通pro max 又支援apple pencil
smt 咩咩機皇歸位 大炒車啦
S21 ULTRA 衛訊trade到幾多
呢個留比專業人士答 跨平台recover唔知得唔得
問返間公司好啲
到時要置頂
三星生性 追住打 生果擺明放水

放定21 fe s22出ppt都得啦
其實而家啲旗艦機鏡頭分別唔大啦,平時影下生活照夠晒,咪又係喺部電話睇,最多咪ipad,我要求唔高,我想唔要m額,比家燕鏡頭+touchid我都收貨喇,apple真係只係生態系統做得好,an做嘢真係方便好多,用緊note10係爽但略嫌開多screen又要打字揾料個mon真係太細,fold3 可開多screen mon夠大又有筆真係方便好多,唯一係希望普及啲,多啲app去fix 返 fold系嘅大mon ui 支援
想轉會啊
但係Android 既UI Design 都仲係好一致用到好唔舒服
睇撚完19發佈會真係有d想轉會
以前就唔知,我就覺得依家係199
S21+同21U 個主鏡係咪一樣?
我又覺今年Apple升幾多嘢,特別同上年比
但呢d硬件升級對街客嚟講可能唔夠轉午餐肉機身明顯
sony個件垃圾連自動曝光都冇點配同apple比
我日蘋果這個電影模式,太可怕了

學習了大量的電影內容來自動選擇對焦主體,同時還能通過先進的ai技術做多點對焦追踪.......

還是杜比視界拍攝!

某些廠商們整個傳感器長寬比或者裁切個21:9加濾鏡就敢叫電影模式的好日子沒了
新機一多人換禮物個安排就麻麻地,上到去可能會無貨,同今次多人訂機好似有巴打官網買delay,維修售後我覺得冇乜問題。
唔同
但我覺得各有千秋
One UI 4暫時睇落無Material You
用電話號碼登入既app一開app部機同我自動填入另一個號碼

設定,關於手機果度顯示個號碼唔係我張sim號碼,點解冇得改
今年iphone 悶到
好彩買fold 3
Apple hardsell A15 串到
The mobile industry still catching up
i冰:Android 12才beta5,google自己還沒整明白呢,你指望One UI 4上Material You設計確實有點苛刻
講得冇錯
佢會用粒npu學習你嘅使用模式,過一排見你成日唔用某啲app就會幫你深度睡眠
唔夠光係重點 但我都唔明如果真係換左3代panel,有咩可能亮度完全唔變 到底有無實質證據sony係用緊新嘅panel
btw想問埋要等幾耐到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞