Samsung Galaxy 集中討論區(145) 遠離5G遠離白卡 白卡勿入

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
有無flip 用家講下舊電正常用一日
唔打機夠唔夠
心率set咗靜息10分鐘先測量deep sleep都係得26分鐘
我想知點樣 port 落去 Samsung Health
深層睡眠 3 個幾鐘?噚晚仲要睇完發布會先瞓

我去過2次
我覺得佢哋啲service冇問題喎
係要等好耐啫(如果冇book定)
同埋好多廢老c9
Pixel 6 android 12 疑似有算法,可以將部分影音內容memc變120hz。
希望s22可以跟進下,就算無獨立晶片都比個算法。
而家呢批120hz+ hdr10手機其實個處境就好似當年第一批4k hdr 電視咁,硬件support完但無乜content支持。
噉佢哋又唔係第一年出新機,亦都唔係第一日做 customer service,點解做咗咁多年啲安排都係噉呢
去親三叔都一定book廢老唔識上網book現場排撚到戇鳩
A 自動增值八達通 + nfc電話裝左個八達通app
vs
B samsung pay + smart 八達通
今時今日兩者分別係乜?
係咪兩者追左對方既功能所以差唔多
本身堆app developer都係對iOS比較friendly,你睇下fb ig 呢啲都係iOS寫得好
點解幾日個差距可以咁大
8仔app有咩用其實 無smart octopus你都用唔到啦話
你抹乾淨個sensor再度下
我用開A 換左新機睇緊轉唔轉B
但唔知具體分別
維修的話其實我覺得幾好 n8嗰陣已經唔錯 冇乜鑊氣
經常都為0-15分鐘內唔知點解
你有無用smart watch? 我覺得google pay好用啲 我而家用緊flipcase,8仔卡收落去套度,無乜用Samsung pay
信邊個好
冇計 好耐之前已經超過Snapdragon嗰啲一截
只要冇特別出事 每年進步少少
其他廠都要繼續努力追
原來an12未正式出
係咪通常pixel出嗰時先係正式出
右邊好明顯9up
送漏野打左上去問
應該好多人都送漏左個35W 插頭
你轉張八達通入samsung pay會連埋個自動增值轉 好似係

之後手機就如常用得八仔
佢哋應該覺得點解會有人買呢啲黃豆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞