Samsung Galaxy 集中討論區(145) 遠離5G遠離白卡 白卡勿入

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
想問下有通知個mon係咪唔會好似iphone咁識著
Flip個mon可唔可以用酒精抹?
有無人隻錶到咗 (黑色 lte )
ltpo技術專利來自 生果

三星將自己研發的LTPO屏稱為HOP。 該技術是否來自蘋果LTPO專利授權,三星和蘋果都沒公開過。 米觀科技查閱,到目前為止公佈的消息中,並沒看到雙方在LTPO屏上有過合作。 此外,多家外媒以及分析師羅斯·楊先後預測,LTPO手機面板將用在2021年的iPhone上。 此事雖未得蘋果確認,但可以肯定的是,產業鏈方面,三星和LGD都在備戰LTPO手機屏。
今年1月,ETNews報導,LGD正著手更新專為蘋果打造的6代柔性OLED生產線E6,以支持兩項新技術:LTPO和on-cell touch。 該報導還表示,不排除蘋果在更大尺寸的iPhone顯示屏上採用LTPO。 今年6月,研究機構UBI稱,三星正在改造A3柔性OLED生產線,同樣也是支持LTPO和on-cell touch兩項新技術。 它還計劃每月投入7.5萬塊柔性基板,用於生產智能手機LTPO屏。
我部fold用咗一星期粒電勁咗
classic or watch 4先??
開埋保護電池 充到85%自動停
睇完成篇文邊度有寫ltpo專利來自apple
係我定你文盲?
睇到了sor
ltpo 要2k +120hz同時開 得s21u

fold flip3可不可以
想問出s21ultra好定z fold3好
今次呢部摺機成熟未
定係用s21ultra有核電比較好
同埋呢d 旗艦機仲會唔會用1,2年就lag機
彈apps咁樣

利申:諗緊買iphone13定上面果2部

其實Email上星期三已經收到
但我好聽話諗住星期一上去拎
點知唔得閒
唔得 膠嚟 要用清水
幾時出s21 fe, iphone想轉會
更左 有咩分別
S10 都有
Watch 4 ,唔係classic
有 不過要one ui 4.0
邊度搵㗎
Samsung 官網出貨未呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞