Samsung Galaxy 集中討論區(145) 遠離5G遠離白卡 白卡勿入

1001 回覆
7 Like 5 Dislike

有冇巴打識點樣熄咗上面個快速存取?舊野遮住咗個日期好阻掟,但又幾鍾意個錶版唔太想換
我當年用iphone 4 同4s 先,唔鍾意佢啲file / photo management 都係轉會嘅一大原因
不過最嬲嘅買預付碼嗰件事,你條款寫明:
「在成功支付預付款後,預付款代碼將會在下一個工作天內以 SMS 短訊發送到合資格客戶的登記電話號碼」
我 2/9 買,3/9 收唔到,4/9 揾 CS,佢竟然同我下一個工作天先開始處理,即係 3/9,跟住隔撚住個星期六、日唔開工,結果到星期一 6/9 先收到 SMS。
其實可唔可以去消委會開 FILE
咁早
我發覺內mon如果啲相zoom to feel嘅時候
個屏下鏡頭位會明顯地有鋸齒
有我前XPERIA FANS陪你
第一代屏下鏡頭算啦,比D時間佢,包容佢

你睇下Apple個萬年額頭
samsung 手機點睇battery capacity?
我淨係用呢個app check到battery cycle counts,但見唔到capacity仲有幾多%...

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo
希望你部銀色快啲寄出
想快D用次世代機種
我9月3日上午訂架
你地用google 野多定Microsoft 野多
今日發現部note 20u 個mon用到有烙印。想問下保養係咪唔包唔該
我 9 月 6 號下晝訂 (強調因為被 SMS 拖累)
烙印唔係自然損耗咩?部機都出咗一年啦
包換,只要你話“唔知點解咁快烙印”,佢哋多數會免費幫你,唔會話你人為
個SMS有咩用?
iPad pro 2018路過,其實fold仲未夠料取代埋iPadAdobe app已經係一個問題
隔離個罵戰post屌flip個mon好膠好反光 有冇真用家講吓係咪
乜膠都反光㗎啦,佢哋唔鍾意咪唔好用
塊膠係真係有D反光
你用成點,好羨慕你已經攞到機
會唔會好影響使用?
等消費卷到手就出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞