Samsung Galaxy 集中討論區(145) 遠離5G遠離白卡 白卡勿入

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
搵個血壓計量幾次 手動入落隻錶校準一次者 之後度得ok準
裸跑三日,機身跌賓左甩漆變左一點銀色
前moon角位放褲袋都可以磨花左一點野

等個套送到過黎唔知又多幾多傷痕
Btw,裸跑好爽好細部
你地用60定120hz
掃moon感覺有冇分別?
s22 好似要下年年初
而且s20感覺冇乜降價空間了,而s22+或者s22u應該貴到iphone咁樣,應該唔捨得
S20 / S20+如果你仲搵到全新行貨嘅話都可以衝嘅
洗完機要重登Samsung pay
但去完email 驗證
佢load左陣就話無法確認驗證,請重試
試左好多次,點搞
大家準備
應該會有更加多人轉會
熱心解答
蘋果真係明撚狗
上年唔出新野已經轉左
好彩冇死錯
好好睇120hz 最低先30hz 慳鬼到電咩
朝早試下online問cs
會唔會係安全問題
但係摺機咁脆弱
一下咁多平時無咁留意tech嘅user 轉
應該好快有災情
我而家係好撚驚我部 Z Fold3 同 24 號 iPhone 送貨啲時間撞埋一齊,會送遲啲
咁暫時888都係比較暖 你等多半年睇下先
終於可以安心換fold3了

雙修 ip12pro + note 10

Ip3G 開始用年年𥄫住發佈會,有屎以嚟係最垃圾嘅一次
其實係 希望佢地入黎問消楚先
特別啲app未支援 會有落差
11pro+airpod pro轉會flip 3行ldac配sony xm4完全兩個世界
898 4nm應該......睇定的
所以我覺得佢哋入嚟第一時間都要講明
摺機仲係未咁成熟 有一定風險
想安心啲嘅就揀返s21系列
120hz用落IOS嘅改善唔會有Android咁明顯啦
120hz n20u cinema mode sony

2cm微距 大陸機小米 oppo玩左好耐

消費卷用電話8仔
如果未收哂5000 轉會
會唔會拎唔倒最後果2000 加 1000?
我都打算下個月買xm4配我部S20+
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞