Samsung Galaxy 集中討論區(145) 遠離5G遠離白卡 白卡勿入

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
我屋企長期放喺magsafe度
部fold3 仲鍚緊電
因為唔知換電要乜程序 怕一年唔夠
啲電又廢哂
真我11 pro max 轉12pro 時
仲有94% 健康度
12pro 可以見8字頭
仲要我拎嚟做host 俾部ipad 用多
平時搭車都係用fold2 多
我都想知三星維修服務點
10月23定9月23
肯定電源ic晶片度有做手腳啦 垃圾電子廠慣常做法,加速你product lifecycle同return addon service (換電)
其實打電話同 online CS 係咪兩班人?
你哋打電話問進度就問到確實邊一日送貨,但係我 online 問嘅話,只會叫我睇預計送貨時間
我記得佢好似係被爆出會偷人私隱資料之後先比google下架
打電話啦
佢會同你CHECK

kaiboard係我轉會之後最掛住既app
用過kaiboard根本返唔到轉頭
真係冇人講過
google 都唔多見
等s22啦
長戴 開持續監測 1日半至2日
叫望遠出android版啦
其實s21+最大問題係價錢 降到6千中入手我覺得ok

s21 ultra 就係最好嘅體驗 (唔計重量 但你用iphone應該接受到
唔明點解全世界都屌緊apple唧牙膏,d大陸仔反而覺得apple今次好良心
牆內牆外真係2個世界
http://b23.tv/SGxTFT
一對比13,12同s21即刻覺得輕曬
13 pro 204g
13 pro max 240g

真係成嚿磚咁重
噚晚瞓覺 100%,今朝醒咗 87%
香港個市其實係特別惡做
咩機都可以俾人講到係史上最垃圾
今年唔會有新samsung tab,等下年啦
主要係啲app 問題, 大家都有android app 都係差啲
大app Adobe / Microsoft
jot notes app 又冇咁多花款同埋介面樣衰

真係冇得比
順豐又 fake
大太陽下係, 我用fold
我試過同樣用法(12個鐘左右)
可以係100%到50
又試過100%到10
我捉摸唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞