Samsung Galaxy 集中討論區(145) 遠離5G遠離白卡 白卡勿入

1001 回覆
7 Like 5 Dislike

呢個係咩app嚟?
點用改?佢自己個語音勁廢
有冇人係三星trade in?$600回贈點先有
恭喜 巴打
我仲未有消息
唔知關唔關隻w4c事
打俾客服,佢會叫你重新order過張單,之後會幫你replace。 以新單作準。
你要打上去問,一開始都話唔得,後尾又打番黎話得
w4c應該唔關事,我分單落order, w4c 46mm 銀 上個禮拜已經到
點解個天要噉樣對我
等我仲諗住綠色快啲有,先買綠色
想問吓有冇人去換過fold電
網上冇任何呢類相關資料
想知道過保後去換電 得唔得
如果得換fold 電大約要幾錢2000$內我都接受到
與其換電,不如換機
我覺得佢想直接Ultra當Note
忍唔住打左去問 話銀色依家缺貨 最快23收到
23號果排匯豐都收左爐
加上送公司六日都冇可能
咁我都係年年換機
fold 1 fold 2 fold 3
純粹啲舊機 想拎去換
同埋如果今年主用fold 3 應該耗能好大
好快又要換 所以先想知道換電幾錢
唔想啲電 維持得唔耐
上年部iPhone12 pro 10個月得返83% 健康度
唔低過80% 又冇得換
所以想知samsung 個換電玩法
如果可以就咁俾錢換電 半年換一次都幾爽
都係sak啲片正啲,老西子真係唔想“睇”佢
最詳盡嘅oneui4 beta1 教科書
https://youtu.be/C-DFj4m0suc
我諗用兩年都ok啩
iphone 12 d 電真係跌得勁快cls
我用太多啦
我依家fold3 一日都兩次叉電
今年換13 pro max
當年11pro max 轉 12pro 貪佢細部好揸手
但啲電倒水咁

不過apple 明確小小知道換電點換
不過要80% 先換得

所以想知fold 幾電大約幾錢
半年去換一次 就唔怕狂叉
依家諗緊開唔開埋 85% 限制嗰個選項
我一日叉幾始係公司得閒就會叉
冇一個鍵盤可以好似iphone個kaiboard咁可以中夾英打
以前iPhone 11 就算狂叉都無事
我仲要用無線
日叉夜叉
用一年都好似97定98

唔知點解12跌得咁快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞