有冇人有睇Street Woman Fighter

1001 回覆
49 Like 4 Dislike
CocaNButter 少咗個護士傷咗個rihey
原來仲有個記唔熟舞
其實請夏搵lachica編舞多
Dancer係用返佢細個最熟嗰幾個姐姐
佢地都係個人dancer嚟 淨係幫請夏一個跳舞
除非要一大班dancer先會搵lachica介紹dancer
Rozal 個freeze佢自己po story笑自己
Noze 真係好靚
啲人話佢似Karina 但我覺得佢氣質同耐看度都吊打Karina
仲要冇乜點整容
Honey J真係女子Hip Hop始祖黎 但好慘次次都輸

btw 睇返Rozal Ig佢對眼都執左唔少
應該開眼頭+雙眼皮
Honey j同monika嗰場最後結果睇到眼都突
Honeyj都應該以為自己贏硬 點知…
韓國10個有8個都整過對眼唔出奇
Want e條好睇過真係拍嗰條
Noze似宇少seola
啲breaking動作唔同左
Ygx 條片
Yell喺後面係咁breaking
依家有黃狗射尿
之前Lipj係studio開ig live直播
monika搵lipj陪佢去廁所
Lipj話雖然36歲但係怕鬼要人陪佢去廁所
錄隊長主舞嗰陣Lipj唔係度就leejung陪
Mnet禁咗佢地開live
點解
可能leejung上次話自己無比人淘汰
Mnet怕佢地唔覺意劇透掛
Noze係1M上堂出面圍哂啲站姐粉絲
都正路嘅 咁收得ment都會驚佢哋一覺唔覺意爆口響 一陣影響收視就但冇得係再ig live睇佢哋互動 好橙

原本咩獎金獎品都無 仲要玩淘汰
依家紅咗先肯追加5000萬獎金
noze個鼻好整容鼻wo
你睇埋佢中學啲相個鼻又係咁
Noze 隻舞咁多cover既
https://www.instagram.com/p/CTw49oAvGnJ/?utm_medium=copy_link
都幾抵玩3萬₩ 就有得見LEEJUNG 同 學舞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞