有冇人有睇Street Woman Fighter

1001 回覆
49 Like 4 Dislike
個學生應該真係當佢偶像咁
父母又怕個女入行之後 成日撞口撞面
唔敢得罪佢 連阿媽都一直叫佢做老師
Aiki識玩啊 搵秀英
地位高,無人敢屌
Want 就直接話請d說不出名字既女藝人無得撈先黎 係李泳知呢排比較發展好d。本月少女我真係唔識有d咩人,有情就愈撈愈霉。其實呢個節目真心唔適合idol 上,有比較就有傷害,俾人覺得idol 都係得個樣多,而家d人重要咪都唔開,講唱歌又唔夠solo 好,跳舞又同dancer 無得比。呢個節目令我明白點解idol 係娛樂圈低層,成日強調做練習生好辛苦,但做dancer 其實條路重難,又俾人忽視。(當然上一代d idol 好好多。)
想係娛樂圈生存得耐點都要做實際事,突破自己,李彩演上swf本意係好,但佢次次喊苦喊忽,不停強調自己係idol,點利用自己知名度,走後門咁。但睇下人哋dancer ,大部分都係想用實力說服人,令人appreciate,呢個就係唔同既地方。
講真樣又無,佢丫妹都叫sweet d 岩idol,實力而家睇就吹大左,solo又唔夠個人魅力,獨當一面。做dancer 又做唔到
Lachica接咗學英文app廣告
啲發音好Q
討厭唔好睇ar ching 真係唔好

旗係自己出錢整
mnet乜制作費都唔駛出
唔知咁大班dancer出場費係咪又係自己出錢請
對此,Rozalin曾工作過的舞蹈工作室P公司在A某的爆料文章中留言稱:"本院在補習班老師單獨授課等外部課程形式下,不會向外出租練習室"。P公司接著表示:"在學院進行入學考試輔導時,(學生)不會直接與編舞家進行商談,而是與學院內的入學考試課程負責人進行商談後再進行課程。因此不會另外收取場地費,希望不要誤會"。雖然Rozalin稱因另外支付了P公司場地費,所以不能進行退款,但是P公司表示不會向個人外部輔導出租練習室,另外,進行入學考試輔導時也不會單獨收取場地費。

如此,Rozalin因逃稅和謊言疑惑而再次掀起軒然大波。 隨著相關文章成為話題,甚至有人懷疑Rozalin過去曾有使用贊助物品後沒有按時歸還的情況。在2019年6月Rozalin的某個SNS帖子中,某代理公司表示,"因為聯繫不上您,所以給您留言。事先也沒有與我們聯繫,(物品使用期限已經)過了很長時間,所以請求返還產品"。

該代理公司表示:"如果產品存在標籤或瑕疵問題,請進行賠償處理。再次提醒您,請於本週內全部處理,這一部分是事先告知的部分,我們可以依法處理。 希望盡快聯繫我們" 。據分析,Rozalin當時使用了贊助的物品後,過了很長時間也沒有聯繫,因此代理公司留下了警告性留言。

《街頭女鬥士》觀眾們要求Rozalin表明與此次爭議相關的立場。儘管爭論不斷,但Rozalin到目前為止沒有發表任何立場。
佢咪係mnet最愛嘅爭議人物
所以咪話 唔符合觀眾期望就建議唔睇
你入面鍾意邊個?
人地走黑紅路線 要佢回應可能要等多幾年
必須係leejung
唔出奇 mnet淨係提供場地
佢地啲公司成日都唔知咩嚟
Lachica嗰間又係
得aiki esteem大大間
下星期out咗就可以上節目
好仆街
正野
https://youtu.be/fIzjVCNoSBI
完美Copy返自己幾年前
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞