有冇人有睇Street Woman Fighter

1001 回覆
49 Like 4 Dislike
截前出post應該亂曬大龍
好似話今日即刻錄影
Coca n butter準備送多隊走了
可能一out就兩隊 反正都播到一半
下次再out多兩隊 頭三自己爭冠軍啦
Battle 實力coca堅到咁
有力贏既可能得ygx同prowdmon
今次我係ygx我會揀prowdmon佢地battle喇
覺得honey j勁 同埋相對把口冇其他leader咁口臭
但真係成日唔好彩地輸
暫時睇緊第三集 唔敢追po住
個人中意honey j

Gabee好好笑 實際好似好nice
同埋岩岩睇到gagwoman扮佢地 有d好似 笑死
請夏話gabee真人好nice
睇電視嗰陣見到gabee咁講野 笑死佢
每集睇完都覺得唔夠喉好想快啲到星期三有中字睇

第一個1m fancam
下個應該係emma
提提你今個星期冇
有noze特輯算唔算
唔想再睇淘汰
最中意la chica holy bang同cocanbutter
再唔可以唔好再搵idol
又唔係跳得好
一係mnet整個spin off idol比賽仲好啦
我想睇d真dancer跳舞多啲囉
Want 好唔齊
WANT=一班八婆

彩演可唔可以做作少陣
【Theqoo】女戰士裏noze和泰容誰跳舞更好

Lip j呢下好正 睇咗成個禮拜
本身對佢冇咩嘢 但次次俾人揀中battle 輸咗就喺到喊 每次見到佢喊就覺得煩
我都明你好大壓力 但你揀得玩呢個節目 都好應該知道自己同專業dancer個實力係差幾遠
次次揀親佢 又話恰佢 咁大佬呀survival 梗係揀個最弱嘅
咁我都覺得有劇本既,揀人battle ,如果唔係monika都唔會揀honey j,揀番彩演咪慳水慳力
monika點揀到彩演呀 彩演都唔係領隊
左 sor
做比佢贏嗰次就真係劇本啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞