有冇人有睇Street Woman Fighter

1001 回覆
49 Like 4 Dislike
佢之前係lip j個waacking crew到走個時
其他crew member都同佢反哂面
第一集嗰陣佢自己都有講受到好多人批評
睇嚟佢本身性格都差 人緣又唔好
孝淵可以參加dj大賽
唔係話咩 邊個dancer高質大家有眼睇
係無需要為呢個綜藝既排名而去踩上比下咁解
Want定ygx係265
點都唔會係ygx 個人感覺
但事實係跳得唔好就叫踩?
我無指名話係邊個wo
某d人係度人身攻擊就唔講啦
請分辨好理性評論同為踩而踩
一開始直接講呢幾句咪得囉
不過就係綜藝先多人身攻擊喎
dancing9邊有咁多呢啲攻擊

【mydaily】[Mnet《街頭女戰士》方面就字幕失誤道歉]在28日播出的《街頭女戰士》中,播出了第二次淘汰crew的Mega Crew mission。當天,7個crew通過超大型的舞台表演展現了各自的特色和個性。但是觀眾們指出,由於頻繁的編輯失誤,導致觀看節目時的緊張感有所下降。在HolyBang的彩排評價的場面中,本該是出現成員名字的字幕處,出現了”確認名字”的字樣。另外,在4個crew的舞台結束後發表的Mega Crew mission的計分中,得分”281”分的HolyBang的成績被誤寫成”282”。特別是在HolyBang的分數發表之後,字幕上寫著”分數表 1.HolyBang 281 2.LACHICA 267”。該字幕與之前在節目中展現的字幕設計相差甚遠,暴露出了剪輯失誤。

對此,29日《街頭女戰士》方面向mydaily表示:”由於《街頭女戰士》部分字幕給觀眾帶來了不便,感到很抱歉。直播播出後,重播及VOD已經修改完畢”,”今後將盡全力防止類似事件再次發生”。
少fun咯
講真佢上呢個節目預左比人judge實力係正常既
人身攻擊就too much la 無論係咩情況綜藝又好點都好
作為旁觀者見到佢係被人身攻擊既主要對象幫佢抱下不平姐
其實佢態度嚴重過實力
實力差距一定有 積極啲面對好過擺委屈喊樣
有意見唔敢表達 返到去就對隊長喊
如果佢換另一種態度 唔覺得會有咁多人罵
成套野個sm 圍內味越黎越濃
搵三個sm嘅人做評判
係依個節目最大嘅敗筆
勉強得BoA稍為稱職 其餘兩個真係亂評
個學生用啲字眼都好卑微
仲老師前老師後 其實咩堂都無上過
肯還返50萬可能唔會出post講佢
依家愈來愈多人講話單野大學好多人都知
再之前仲有單係500萬
唔知nct條友黎做咩
Elle 11月號 swf特輯
仲有3隊crew未出相

The star magazine
pann有網友發帖爆料swf舞者Rozalin拖欠課程費

要點:
發帖人去年準備舞蹈方向藝考,報了Rozalin的班,課程費+入學考試作品(編舞)費+上課練習室費用共290萬韓元,發帖人於2020年4月1日匯款。
原定課程於4月開始,但4月時因Rozalin課多所以課程推遲。發帖人表示考試是在八月所以覺得時間充裕,便沒有催促Rozalin,等待對方有時間再來聯繫。但授課一直被推遲,Rozalin5月還有愛豆伴舞工作,授課就被推遲到了七月。
6月29日發帖人被通知課程取消,發帖人父母與Rozalin交涉,最終要求取消課程退款,但Rozalin表示自己已經編好了舞,所以編舞費是不能退的,只能退還50萬。然而所謂的「編舞」,發帖人並沒有看到,也沒有證據能證明Rozalin已經編舞完成。
發帖人獨自準備高考,期間發帖人父母多次要求與Rozalin談談,甚至還去找Rozalin面談,但始終未得到回應。
直到今年2月發帖人一家也沒有收到50萬的退款,高考結束後發帖人重新思考這件事覺得不對勁,2021年5月聯繫Rozalin要求全額退款,這次收到了Rozalin的回復,Rozalin表示要求取消課程的是發帖人父母,Rozalin表明過取消課程不能退款,所以不給退款。
9月29日凌晨發帖人爆料。
Want原本係mina myoung做隊長
不過拍之前 整傷咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞