有冇人有睇Street Woman Fighter

1001 回覆
49 Like 4 Dislike
成長日記丫嘛
全民屌停日記
我起初以為ygx係負皮焦點
原來係want

但我依然鐘意rozal Emma
Ygx點會係啊
Rozalin不了
Off cam都係fd
同lipj點fd
Rozal不了 bitch到仆街

Diss曬所有B-girl比起其他 感覺WANT淨係識跳idol舞
Want問題真係跳舞好冇默契同合拍度
剩係睇返ygx vs want嗰場
Ygx贏唔係因為有tb
而係佢哋真係有練過踩點
咩位要跟住音樂節拍一齊sync
Want兩次都唔齊
但係就人氣咁高都幾唔公平
佢地人氣高咩?韓國嗰邊唔係紅緊ygx lachica咩

WANT搞笑 唔夠b-girl黎就係到話人地恰佢地
Lachica叫好不叫座 啲view唔升
最愛Monica
不過Monica果種style係咩style 唔係太識欣賞好似冇咩力咁
當代舞
其實都好講爆發力同控制力
識發力係基本 但發完要識控制住度力stop
之後又發力加速做成套連貫動作
唔識點樣解釋清楚
https://youtu.be/BE5arxf11Xs
1:18秒開始嗰幾下 同1:40嗰度由手指關節開始成套動作都好正
Want如果唔係有2舊老鼠屎彩演同Rozalin其實會順眼好多

搵boa都算 李泰容做評判真係搞唔掂 連啲dancer自己都會講honey j同Monika係做評判嘅料子
Monika揀honey j我覺得係因為佢覺得得honey j呢啲level同佢battle先有資格&意思喎 佢咁撚勁梗係會有返負心啦
Lachica嘅作品真係好正但係view數真係好撚低 好驚佢哋會俾人淘汰
喊到咁有冇反轉睇
佢哋如果淘汰want真係要拖出嚟墊屍底mega crew個mission係可以請人嚟幫手跳,但都唔洗再請多兩個idol返嚟掛???跟住仲要再搭多一個rapper,真係9唔撚搭8淨係識得用人嚟draw view數,舞就永遠唔齊
want外援明明仲有個勁嘅waackxxxy係度
無咩編排比佢發揮 留晒比idol

Hook秀英出嚟又係無咩幫助
仲覺得差咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞