有冇人有睇Street Woman Fighter

1001 回覆
49 Like 4 Dislike
因為sm自己人咋!死要面
係咪冇講foul邊隊 my lachica
3個評判都係sm
又要等下禮拜
唔記得monika睇want定hook嗰陣
講咗句”dancer又要企係後面”
快d foul want啦
叫多3個藝人做乜9 重要企到前一前
放晒佢地係後面都冇咁嬲
professor Monik 屌得好
Hook都一鳩樣啦
aiki又入埋sm子公司
Mnet淡化咗佢請秀英
仲要有舊芝士波比99分
https://m.pann.nate.com/talk/362775192
傳Rozalin 上年呃學生錢
有個想考舞蹈系嘅高考生
因為鍾意rozalin 所以搵佢做入學考試老師
收咗人290萬 但掛住幫idol做dancer
由4月拖到個學生7月先話上堂
入學考試係8月
人地父母要求退錢 話已經編咗舞
創作都好辛苦 仲有租場費唔可以退
左講右講淨係肯退返50萬
到依家都無人知佢係咪有編舞同租場
21年2月問rozalin幾時退錢
Rozalin已讀不回
到5月 學生要求退全款
rozalin覆 唔得 之前講好咗退50萬
到今日開post都仲未退錢比人
個學生post晒KakaoTalk對話出嚟

韓網Cm話佢覆人態度好差
而且都未上堂點定日子點租場 又無單
你自己照下鏡先啦ching 唔多講
照左 都係佢似啲
笑死 一大堆鍵盤戰士係度歧視idol
咁想睇專業跳舞去睇比賽啦 睇m9綜藝
why so serious
無圖無真相 9吹我都識啦ching
其實請秀英上節目有咩意義 要請點解唔請同隊孝淵秀淵當年唔係sm舞后咩
咁多dancer用盡全力準備一個高質舞台
俾你用一句綜藝 唔使認真就帶過咗
孝淵幾隊都拍過,順得哥情失嫂意
就算孝淵黎都係差幾皮
不如等彩演專心自己一個好過啦
3個評審得淡笑 相比起dancing 9真係
不過mnet 最叻搞呢d 野
如果唔係都冇咁多野睇好識捉人心路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞