有冇人有睇Street Woman Fighter

1001 回覆
49 Like 4 Dislike
隔個中秋,如隔三秋
boa ok呀,但泰容係咩事。。。。
又唔係d公認跳舞叻既idol
最幣同NOZE合作過 唔係太好啦
Idol加邊個都無分別
加多兩個專業嘅好過啦
J black 河輝東呢啲上開電視
monna係點架?
呢兩個對dancer同觀眾都有認知度同地位
點都好過搵idol
認受性低到
Prowdmon fans搞緊秘密應援 所以block左lipj
Lipj 問點解比人block左
係Twitter見到
上咗theqoo熱門
點解會揾秀英跳到有氣無力咁唔知做嘜9 其實睇開dancer 跳,再睇idol真係好大分別 有d格格不入。不過秀英紅d,又係sm,先剪哂讚美佢嘅說話 李彩演變condom 其實2邊都一擔擔。
Gabee句無靈魂跳得好
其他人都係話佢靚
最仆街都係肥佬 抵比人屌佢亂比分

火箭兵團
好正個look
睇幾多次lachica megacrew performance都係會眼濕濕好empowering
睇李彩演以為自己睇緊101選idol
真係好討厭嗰啲成長日記嘅劇本
上面太長唔quote
Rozalin單嘢慘在到最後個學生都仲好聲好氣咁同佢講
之前又話肯退50萬 結果連50萬都冇埋
撞schedule就係咁改時間 咁忙就一開始唔好接啦
個學生仲要係高考生嚟 人地嘅時間就唔係時間?
見佢哋咁低分都好唔抵
嗰3個judge真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞