有冇人有睇Street Woman Fighter

1001 回覆
49 Like 4 Dislike
搵咁多藝人幫手又真係抵比人鬧既
隊隊都鍾意 但感覺都係YGX views數最高
我會buy暫時無用idol跳嗰幾隊多啲
一開始pd就話想製作一個令dancer受人關注嘅節目
結果依家為咗唔會淘汰 愈拉愈多idol出嚟
一係就每隊都加件idol玩啦
真心跳得好睇 5個都好出 同埋啲韓國人好buy
係咪諗住用明星效應

8支旗
Ygx有一段舞諗起gabee扮leejung
冇人想睇idol啊
咁多idol 搞個idol跳舞比賽囉
根本成個節目而家啲dancer仲hit過李彩演
李彩演除左喊之外都冇乜突出之處
越睇越頂佢唔順,好扮嘢
牙演成長日記
Want YouTube勁多dislike 佢地做咩事得罪人
【joynews24】街頭女戰士刷新自身最高收視率...Wayb Noze淘汰收視率暴漲至4.2%
Mnet《街頭女戰士》人氣火熱。首播後收視率呈上升趨勢,刷新了自身最高收視率。
15日,根據收視率調查公司NEILSON KOREA透露,以首都圈收費平台為基準,14日播出的《街頭女戰士》第四集平均收視率達到3.6%,瞬間最高收視率達到4.2%,實現了有線和綜合頻道等同時段收視冠軍。
在1539男女、2049男女目標收視率中,包括地面波在內的所有頻道同時段都位居第一,特別是在30多歲女性觀眾層中,平均收視率達到了6%,讓人切實感受到了超高的人氣。
無得睇like同dislike
仲有want有idol幫,都唔夠ygx
琴晚theqoo熱門9成都係講swf
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞