有冇人有睇Street Woman Fighter

1001 回覆
49 Like 4 Dislike
Aiki好似nucksal
到底係今次彩演蠢左定係佢間公司蠢 搵多三個人黎倒米
對李彩演真係好無感,佢個妹反而好啲

彩演好似成日都做啲揚短避長嘅決定aka明明唔靚但跑去選女團、明明唔係專業dancer就走去swf

成日卡係個尷尬位博出位,再加上成日都係弱者人設有少少厭
冇諗到送頭送到咁
以為會拎unpretty jimin 既劇本
第一次淘汰唔計YouTube評分
1. prowdmon 420
2. hook 375
3. lachica 364
4. ygx 346
5. holybang 236
6. wayb 230
7. cocanbutter 225
8. want 204 ​
以前彩演跳舞好似用力d
而家佢著重跳舞d 線條
淨係講battle呢樣
Momo咪一樣唔識freestyle
Hit the stage咪有跳過囉
一諗到Lia kim 有份幫佢地編舞讚momo 就成件事錯曬
讚佢哋係用idol既level評
當idol入dancer既專長領域去比賽
我諗讚佢哋既說話當無聽過
係咪因為Want既風格係依種?
hook本身秀英未出黎果陣都幾好
一出黎好似同佢地本身個風格有啲唔match
同埋又係為左突顯秀英 佢地又變番back dancer
寧願多啲part 係hook啲妹妹度
我感覺係有無秀英有乜分別
我都覺
佢出嚟嗰兩段都要遷就佢
一嚟唔夾 二嚟隻舞難度又低返落去
真….foul左最紅嘅Noze走
本身有冇跳開街舞先
冇嘅話 上到去預咗畀人瘋狂點名

講到可以上場battle嘅男idol
盧太鉉應該係其中一個 佢係Monster Woo Fam出身
Monika 以前都係依個舞團
邊個都好 一定要用返3個評判
男版都要enjoy下泰容同肥佬
https://youtu.be/ePrPOaTS7sg
Monika Gabee做下集tmi news嘉賓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞