有冇人有睇Street Woman Fighter

1001 回覆
49 Like 4 Dislike
https://youtu.be/v2MCqCLjJoU
Simeez對kayday呢場都幾好睇
嗰陣又唔播 Monika新舊愛徒戰
記者會佢做隊長出嚟
搞到播嗰陣 唔知邊個先係隊長
咁兩個本身就無不和
Simeez有去ofd教堂架
Rozalin有 follow lip j喎
不過lip j 無follow返佢
Battle話想解開誤會 跟住踢腳向低指鞋
通常battle挑釁對方都會做是但一樣
一次兩樣做齊 點樣解開個誤會
Tmi news有中字
唔知係mnet 剪輯問題定點
對ygx 講嗰啲說話好似好bitchy
Mnet不嬲剪輯都有問題
話yell唔識跳其他舞咪算 好過提bgirl啦
【starnews】街頭女戰士連續3周獲得具有影響力的節目綜合第一名
​23日,CJ ENM發表的2021年9月第2周(9月6日~9月12日)內容影響力指數(CPI. CONTENT POWER INDEX)顯示,Mnet《街頭女戰士》以403.2分佔據了具有影響力的節目綜合第一名,繼8月第4周之後,到9月第1周,再到9月第2周,連續3周登上了具有影響力的節目綜合第一名。
rozalin講野真係好西

Mnet出咗練習片
得ygx同prowdmon唔駛vpn
Mnet 慳錢 冇買外國版權
想問係喺邊個網睇到?
Youtube mnet tv
其他片要用韓國vpn
不過 佢之前活動果啲計view like數啲片都係係YouTube進行?

因為我入mnet個網完全見唔到
佢鎖咗區 一定要用vpn先見到
係YouTube鎖區?
你轉vpn就會睇到
淨係睇樣嘅話我覺得Rozalin靚過Noze
唔覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞