有冇人有睇Street Woman Fighter

1001 回覆
49 Like 4 Dislike
好撚正
睇到我都想跳返part 舞
第2集揀主舞 韓國手足好嬲好嬲
話班評判唔專業
大家點睇
冇人睇
唔識睇,看完只係覺得有好多凱婷
不過一樣野想問,呢班Dancer參加呢個節目究竟係想自己開心自High定係表演比觀眾睇?
應該前者啦 條條女battle都真係似想隻揪咁
彩燕真係完全唔係嗰個level
跳啲動作來來去幾都係嗰幾套 冇乜亮點

成班leader揀noze編舞係因為易
嗰度好好笑
但真心honey J 跳得好過noze
啲動作靚咁多準咁多唔明點解都係揀noze
好想睇Rihey編舞 腳傷咗好可惜
Gabee又係出嚟搞笑

個節目出奇哋幾好睇
但連登係咪冇人睇
idol同dancer事實上真係唔同

其實noze對比起班leader 應該係最唔勁嗰個嚟
所以聽聞韓國嗰邊鬧得好勁
啲人當李彩燕魚腩
其實Leejung都好過Noze
其實leejung都幾有才華 咁細個就幫咁多idol編舞
自己freestyle都好有energy

Crew方面感覺上wayb同hook都弱
同其他隊感覺有差距
幾鍾意La Chica同CocaNButter
韓國嗰邊好似都多人睇呢個節目
但題外話 評判係差少少
難得召集到咁多勁人
搵多一兩個資深嘅judge會有說服力好多
Leejung好撚正 98年 先23歲
同隊ygx條tb 00年以為起碼廿中

我幾鍾意lipj 跳waacking好有女人味

套嘢喺韓國收視好爆
啲dancer應該都不滿啦
想睇TB跳Rian/Lip J編嘅舞
好奇TB跳breaking以外嘅舞會係點

兩場師徒對決都好正
Lip J同Rozalin battle又係好正
Rihey對Honey J嗰陣真係all in咁樣去跳
真係睇到有啲眼濕濕
講起佢2條女 Lipj應該都仲係好唔like rozalin
Ig tag埋都冇like冇folhttps://www.instagram.com/p/CTSKphUJzRH/?utm_medium=copy_link
Monika 好正
rozalin waacking基本功好差
成個人都fing到成身郁 每個step都比lip j預判晒
Lip j玩音樂踩中晒每個beat
仲講咩無跳waacking 6年
17年明明仲有參加比賽
條肥佬仲話Energy好 所以比佢贏
其實hyojin choi幾好
選佢好過gabee gabee件外套食晒啲細節位
而且仲有跳錯 偷睇隔離

不過hyojin暫時淨係負責做李彩燕老母
除左安慰佢 咩跳舞鏡頭都無
點睇Emma
佢無battle片
不過預告望落搶眼過ygx
有無集中post
唔識睇 但場battle rozalin的確搶眼啲
連登好似冇乜人睇
等緊第3集
Hyojim choi明明之前1million都好出名
無啦啦要入嚟做組媽湊彩燕
佢都真係好好人
彩燕輸咁多都冇乜點俾壓力佢

雖然gabee有啲肌肉又有對奶
但唔知點解覺得佢有時跳舞有啲笨重feel
好似好易慢人半拍咁
啱啱google翻譯睇完韓網啲評論
發現honeyj hyojinChoi 同Aiki係最有人氣
但一讚Noze就好多負皮
Hyojin好似重視彩演多過自己
Hyojin自己0鏡頭
想睇多啲佢跳舞嘅片都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞