有冇人有睇Street Woman Fighter

1001 回覆
49 Like 4 Dislike
見到李彩演喊就覺得煩
喊撚完未
喊你老母咩 走啦
我覺得want輸喇
輸左唔洗錄 所以呃錢都無下車聲明
望係咁望
認真對方人強馬壯

Want 戰力目測鬥唔過
好想want快啲執包袱走
每次見到李彩燕喊就覺得佢好似做緊戲咁
Battle冇料之餘 下下都做返一模一樣嘅嘢
睇表演片見到佢明顯係idol style
啲dancer討論度仲高過佢
ment都唔需要個idol放喺度
估唔到lachica對want都鬥足7局明明兩個level嚟
其實want其他都ok 阿媽其實都勁 八婆rozalin雖然人品有問題但話曬lip j學生出身 其實唔會廢得去邊
雖然lachica都完全係兩個lv
Lachica世一
Holy bang世一
Hook都一齊走啦
翻抄自己18年作品 面皮同老師一樣厚
繼續返去做tiktoker算啦
成日咁啱睇到佢哋啲tiktok片 好尷尬
【N】樸宰範x趙權將作為嘉賓出演《街頭女戰士》
樸宰範和趙權將作為《街頭女戰士》的任務嘉賓登場。
兩人和上個月進行了Mnet《街頭女戰士》錄制的男性舞者們在任務中分別屬於特定的隊伍並完成了任務。
Mega Crew任務結束後進行的錄制中,除了被淘汰的隊伍之外,共有6隊參與了錄制。其他組邀請了專業舞者,而特定組分別邀請了樸宰範和趙權。該節目於每週二晚10:20播出,男性舞者任務將於12日公開。

2am pm
jay park 係holybang啦
咁趙權係邊隊呀。。。
但又玩明星效應呀?
【xportsnews】[DRED ALLIANCE主張正在出演《街頭女戰士》的舞者EMMA違反了專屬合約]5日,經紀公司DRED ALLIANCE方面表示:"本社正在準備對計劃2022年1月作為女子組合出道準備中途因個人單方面變心而單方面通報廢除專屬合約後離開的EMMA(本名:宋慧珉(音譯))提起損害賠償訴訟"。

EMMA現在作為Crew Want的一員正在出演Mnet選秀節目《街頭女戰士》。 關於她的出演,DRED ALLIANCE方面表示:"已確認了《街頭女戰士》的出演合同不是三方合同而是雙邊合同,以及未經協商的伴舞活動、其他企划公司活動、偶像出道組形象受損等違反合同的事項" 。

接著又補充道:"EMMA以主觀主張通知解除合約,因此出道項目進展變得不透明,本公司、合作公司、同一組合出道的成員們都受到了傷害","我們認為無法再與EMMA進行對話,所以不得不準備損害賠償訴訟"。

Want多災多難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞