有冇人有睇Street Woman Fighter

1001 回覆
49 Like 4 Dislike

依張好似係hyuna新歌
好搞笑因為依個節目會留意d dancer識唔識
Emma好似都有份
一開始mc介紹嗰段
Honeyj教過noze跳舞
見到有少少TMI 用機翻

B-Girl YELL有聽力障礙
經常戴助聽器聽不清音樂

LACHICA本來是Gabee Rian Simeez
Peanut, H_1是放送用補充人員 是在LACHICA之前一起跳的高跟鞋舞蹈隊'阿姨咪安'的成員

AIKI 89年出生,有9歲女兒的丈夫是工科大學出身研究員
大學時相親後馬上來感覺了,所以一畢業就結婚。

MONIKA同LIP係一齊住
MONIKA老師,淡季月薪3000,月收入高則9000
MONIKA老師怕鬼 去衛生間的時候會帶Lip J去

翰林藝高時教NOZE的老師是Honey J

CocaNButter 本來的名字是可卡因黃油 每次放送的時候都不能說
成員中的一位 因爲是本職護士 所以不能出來
其他dancer戴晒罩 得佢2個冇
Fancam個view數仲要…
LACHICA估到
IG都係得3個人

9000係咩貨幣
9000萬won下話
YGX 簽咗約係跟返YG藝人 以我記憶中YGX冇做過其他公司藝人dancer 除咗做Choreographer (有錯請指正
參加swf都唔知係好事定壞事
好嘅 有名氣 開班都易啲
壞嘅 如果你仲出名過個藝人 我諗公司都會避忌吓
PAPAGO咁譯
我諗都係因為佢地呢期紅先請佢地撐場姐
一定好事啦 一嚟編舞賺好多
有時仲有埋廣告拍
PROWDMON都夾啱時間mlb新廣告出街
見人講Gabee都有出演電話廣告
Rian編舞紅咗都少咗開班

Leehi隻舞應該swf播之前就編好
又要拍mv
所有野出嘅時間都夾得好好
望一望仲多過hyuna
想睇lisa作為idol去參加
+1 Honey J 開live都讚佢
頂泰容差唔多
人人都頂到佢啦
Youtube任務唔駛玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞