【持續更新】經典男裝(皮鞋、西裝、皮件)討論區(45)【禁嚴伸手】

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
唔該蛋爺
好舒服搵日去買多幾條
而家係咪仲有discount?
Iron free確實差不多等於cheap
例外當然有 TM都有條traveler line 一樣iron free
當然呢條都唔係premium line

問題係 係呢個post講過iron free既
九成九都係新手 被Facebook/ig廣告影響既新手
我琴日買仲係買二送一
有緣嘅就會入到,我其實係唔識點加人架
每樣買一對
好靚呢款係咪Ginkgo?
其實唔難搵
Google is your best friend
巴打推坑不遺餘力
岩岩買左對GAT再買鞋會比人斬死
遲買先激氣, b and l 而家官網賣到4kalden 每年貴幾百
是。真係早買早享受。遲買係咁加價
係,呢對permanent style上年寫過review
Alden隻Snuff色真係好鍾意
有對LWB同Loafer都係snuff不過LWB就好少著
諗緊對Alden loafer換底定買過對算
標準答案,兩對唔同style
Classic tassels 加膠底 4.6k丫屌
Armoury 先賣3.5k, 不過顏色選擇少好多
三年前selfridge特價先2.4k,上年3月外匯大跌果陣都係the rake到執左對plain先2.2k
呢對gingko係官網買真係相對冇咁抵
d 靚色都係晒官網
係咪detachable collar?大律師都會用嘅,例如wing collar
第一個係呀,最common當然係wing collar
第一個喺英國網站都買到的 例如ede&ravenscroft
眼殘
點睇Mackintosh既trench coat
咁係英國貨來㗎嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞