【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料大整合 2

971 回覆
21 Like 6 Dislike
其實蔣仔非禮女同學又好,個樣唔靚仔又好,都唔緊要。 我只係推崇佢好有毅力咁屌打中介狗

雖然有人話佢過街老鼠,但我覺得佢只係普普通通咸濕仔一個,個個男人都係咁架啦

比起中介狗呃完錢害到人家破人亡之後仲想從良,蔣仔只係碎料

佢準就話姐
但咁多單有邊次堅 41j流 同admin打band流 律師流 見報流 一陣貼下游泳健將一陣貼下中學未畢業既肥仔 求其指圖為巴打
我懷疑佢誠信添
蔣仔係唔係有個 萬能KEY.txt 隨時COPY某幾句句子……點解可以狂用果幾句野

心諗緊而家邊個唔知蔣囝身世
一睇到書面語就知唔洗問阿貴啦
不過下次約人出街記得搵過個好啲嘅籍口啊
連登真係中介forum

傻巴
其實蔣仔非禮女同學又好,個樣唔靚仔又好,都唔緊要。 我只係推崇佢好有毅力咁屌打中介狗

雖然有人話佢過街老鼠,但我覺得佢只係普普通通咸濕仔一個,個個男人都係咁架啦

佢準就話姐
但咁多單有邊次堅 41j流 同admin打band流 律師流 見報流 一陣貼下游泳健將一陣貼下中學未畢業既肥仔 求其指圖為巴打
我懷疑佢誠信添

又多一個

等你按個fb比我等左幾個禮拜🤔
Password:哈哈 你真係可愛

傻巴

好撚好笑

傻巴

好撚好笑

一次比一次低裝喎

傻巴

好撚好笑

你要凖備每日都咁樣撚蔣仔 因為蔣仔唔同既子人格會不同email你
Password:哈哈 你真係可愛

傻巴

好撚好笑

你要凖備每日都咁樣撚蔣仔 因為蔣仔唔同既子人格會不同email你

我又收到個
我屌你老母蔣囝你咪撚洗旨意污染我部機
潛左 仲諗住有個fb用😭
蔣狗, 我建議你做人冷靜d
三思而後行呀

咁亂話人中介痴打手呢條數點計
仲有佢既證據就係證據
有人質疑就打就罵就打手又點計?
仲有佢講一套做一套又點計?
跟本冇人阻佢反中介冇人阻佢上位
只係佢本人既智商就一開始唔應該爬到咁高
傻巴第一單[red][科/red]正
email教咗我地點做野, 加油
傻巴第一單
email教咗我地點做野, 加油

當我好人少少幫你遮咗個email佢,唔好下下用同一個姓啦,好易俾人踢爆架知無?
仲有,我無興趣睇你私隱部位
點解佢好似以為成個連登啲人智商同佢差唔多
用呢啲招數拎電話
用呢啲招數拎電話

我心諗緊咩事啊
用呢啲招數拎電話

呢樣真
用呢啲招數拎電話

夏蟲不可語冰
一諗起蔭仔覺都唔訓,係度係咁開新e-mail
我就忍唔住笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞