【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料大整合 2

971 回覆
21 Like 6 Dislike

支持醬囝 打擊中介

有冇人可以搵社工幫下佢

佢隨時狙返個社工

社工有冇能力送人去青山

想幫佢俾佢話人身攻擊,社工都唔做佢生意啦

社工大愛撚黎

到時個社工自己要睇精神科
有利去青山做野,有個人同我講其中一個院友以前係嗰度醫生
留名待笑
利申:心態已轉,一開始以為可以點醒佢,後來發現大愛係on9嘅

一早已經發現咗呢個事實

41j 單野就覺悟左

不停戴頭盔 割蓆
死都唔認錯
比人拋兩拋出6c信又死狗出post道歉
但道歉完又繼續兜

有冇人可以搵社工幫下佢

佢隨時狙返個社工

社工有冇能力送人去青山

想幫佢俾佢話人身攻擊,社工都唔做佢生意啦

社工大愛撚黎

到時個社工自己要睇精神科
去青山做野,有個人同我講其中一個院友以前係嗰度醫生
留名待笑
利申:心態已轉,一開始以為可以點醒佢,後來發現大愛係on9嘅

一早已經發現咗呢個事實

41j 單野就覺悟左

不停戴頭盔 割蓆
死都唔認錯
但道歉完又繼續兜

道個歉都要咁,咁不如唔好道歉咪仲好
醬囝 你封律師信出成點?
醬囝 你封律師信出成點?

到而家信封都無個
蔣狗email自貼事件
話說昨日有一位隨天語巴打自告奮勇話幫手,呢位巴打曾經報過料,所以值得信任,隨後我就係個post到公開叫巴打email我地,果然不負眾望,我地收到兩封email稱自己係隨天語巴打,即代表有一封email係假
為確定邊一封email先係真既隨巴,我地要求cap連登個帳號資料證明自己係隨巴,可惜天網恢恢 疏而不漏 ,蔣仔開始露出馬腳點解我知係蔣仔?因為手機用同一個台,同埋覺唔覺得呢幅圖有咩熟悉地方,如果追開post既巴打一定聽過蔣仔自己同自己割蓆一事,蔣仔當時自稱自己係徐海峰,低級借刀,但手段差劣,巴打們用同一招就踢爆蔣仔,但可惜蔣仔依然源用同一招,只是暫時更改username.我地當時再叫假隨巴即蔣仔係個post講蔣狗好弱智,但假隨巴稱唔想再login,以拒絕我地既要求,同一時間,我地叫真隨巴係個post到講一句蔣仔收皮確定真隨巴身份,假隨巴即蔣仔即刻email我話自己講咗蔣仔收皮
之後,我地唯有張計就計,令蔣仔中我地既計中計中計.當時蔣仔以為我地上當,不停問我地有咩料同問我地個人資料,我地決定亂咁up,加上,其實隨巴報既料其實一早爆曬,如果係真隨巴一定會知我講緊大話.可惜蔣仔貪得無厭,想問我地拎取報料email既密碼,不惜一切代價,自貼無所謂.)我地自稱依未收到假隨巴既蔣仔新圖,當我地收到,我地就會交email 密碼比假隨巴,最後當然收到蔣仔既相,但當時已經係深夜,我特意係個post同樓主講我地揾到隨巴,並決定聽日朝早先回應蔣仔自貼email,等蔣仔失去理智
最後當然搵到真隨巴,而蔣仔亦成功落網,並確實佢既樣貌,至於蔣仔有無叫過雞,我自稱同佢一齊叫過雞,佢就作出以下回應,各位巴打自行判斷
留名待笑

一早已經發現咗呢個事實

41j 單野就覺悟左

不停戴頭盔 割蓆
死都唔認錯
但道歉完又繼續兜

道個歉都要咁,咁不如唔好道歉咪仲好

佢又要扮勁話唔會告得入自己
轉個頭就開post道歉
道完又繼續拿翻渣沙
蔣狗email自貼事件
話說昨日有一位隨天語巴打自告奮勇話幫手,呢位巴打曾經報過料,所以值得信任,隨後我就係個post到公開叫巴打email我地,果然不負眾望,我地收到兩封email稱自己係隨天語巴打,即代表有一封email係假
為確定邊一封email先係真既隨巴,我地要求cap連登個帳號資料證明自己係隨巴,可惜天網恢恢 疏而不漏 ,蔣仔開始露出馬腳點解我知係蔣仔?因為手機用同一個台,同埋覺唔覺得呢幅圖有咩熟悉地方,如果追開post既巴打一定聽過蔣仔自己同自己割蓆一事,蔣仔當時自稱自己係徐海峰,低級借刀,但手段差劣,巴打們用同一招就踢爆蔣仔,但可惜蔣仔依然源用同一招,只是暫時更改username.我地當時再叫假隨巴即蔣仔係個post講蔣狗好弱智,但假隨巴稱唔想再login,以拒絕我地既要求,同一時間,我地叫真隨巴係個post到講一句蔣仔收皮確定真隨巴身份,假隨巴即蔣仔即刻email我話自己講咗蔣仔收皮
之後,我地唯有張計就計,令蔣仔中我地既計中計中計.當時蔣仔以為我地上當,不停問我地有咩料同問我地個人資料,我地決定亂咁up,加上,其實隨巴報既料其實一早爆曬,如果係真隨巴一定會知我講緊大話.可惜蔣仔貪得無厭,想問我地拎取報料email既密碼,不惜一切代價,自貼無所謂.)我地自稱依未收到假隨巴既蔣仔新圖,當我地收到,我地就會交email 密碼比假隨巴,最後當然收到蔣仔既相,但當時已經係深夜,我特意係個post同樓主講我地揾到隨巴,並決定聽日朝早先回應蔣仔自貼email,等蔣仔失去理智
最後當然搵到真隨巴,而蔣仔亦成功落網,並確實佢既樣貌,至於蔣仔有無叫過雞,我自稱同佢一齊叫過雞,佢就作出以下回應,各位巴打自行判斷

諗住騙多兩張相 但可惜蔣仔好似慣住同你地嘈唔應我了
屌,真係好好笑
屌,真係好好笑

昨日笑到我癡線

賣埋自己張相
想扮我?

蔣仔好鐘意一輪嘴咁問我好多個人資料

賣埋自己張相

醒過龍
張圖笑到顛 幫自己改圖都有既
鑊鑊新奇鑊鑊甘
想扮我?

扮下ptgf比我地笑下咪算 而家搞到要自貼
張圖笑到顛 幫自己改圖都有既

都唔夠你提供既料好笑
想扮我?

扮下ptgf比我地笑下咪算 而家搞到要自貼

佢醒左架啦 個名扮得幾似
有時真係好佩服醬囝蠢得嚟咁有毅力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞