【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料大整合 2

971 回覆
21 Like 6 Dislike
Btw,我晏少少睇下仲有無新嘅報料,無就出咗單笑料先
其實蔣仔非禮女同學又好,個樣唔靚仔又好,都唔緊要。 我只係推崇佢好有毅力咁屌打中介狗

雖然有人話佢過街老鼠,但我覺得佢只係普普通通咸濕仔一個,個個男人都係咁架啦

比起中介狗呃完錢害到人家破人亡之後仲想從良,蔣仔只係碎料

連登真係中介forum

成班on 9扮乜正義上網bully人,屌老母屌完就散,keep住想冇非就佢消失

佢消失左你地有邊條撚樣夠薑keep住追擊中介狗?

你地班bully撚樣快D開個貼追擊中介狗未,垃撚圾

我哋無話佢追擊中介唔啱,但佢硬砌人生豬肉同埋41J仲有佢係咁亂屈人,俾人狙擊佢好正常啊。但俾人狙擊都仍然覺得自己無錯,機會我哋俾咗,係佢死性不改,怨唔得邊個。
我估會唔會係醬仔俾中介呃過錢?
如果係嘅,好人好者點解會送上門俾人呃?
以我理解嘅財務中介,係會聲稱幫一d銀行借唔到錢嘅人去向一d可能3線財仔借貸嘅。
佢地會從中收住址核實費(好似咁叫),介紹人俾你做擔保收擔保費,最後借5000,實際可能要倒貼,之後屈你借左5000要還過萬。
另外,佢地做得呢d一定有後台,點解會怕左醬仔俾返3萬佢?
好多疑點喎,中介會知你地址一係你就做過中介,一係就揾過中介借錢啫

因為05年我有朋友俾中介呃過,就係一開始想借2萬,中介話唔可以,要借左5000細數,之後再用個記錄借2萬。
到借錢嗰日,申請費連地址核實俾左1100,之後中介帶左去一間佐敦嘅財仔,用中介提供嘅擔保人借到5000,擔保人立即收左4500就叫我朋友返屋企,之後嗰2萬無借到,不過填表簽左借2萬,最後屋企人還左4萬。

所以我知知地佢地手法,怕醬仔屈我係中介,所以講清楚先
關你地班垃撚撚事咩,佢打中介,你地呢,最撚盡上網bully人,正義撚,垃圾

所以佢就有權一見唔岩既說話就話人中介?

屌你老母你地都有撚權除褲通街疴屎,你地要bully乜水由你,我要屌你老母亦由我
蔣仔以一敵成起碼4萬名中介(連登人),好辛苦呀

抽水你就叻
關你地班垃撚撚事咩,佢打中介,你地呢,最撚盡上網bully人,正義撚,垃圾

屌你老母你地都有撚權除褲通街疴屎,你地要bully乜水由你,我要屌你老母亦由我

由佢吠
早安

早晨,今日係機場個庇護工場有冇claim工傷呀?

講到好似一日claim一次咁

以你嘅智商,一日claim一次工傷,係好合理嘅。

個社會幾撚大愛,包容下你依啲咁嘅人。
中介狗搵錢咁撚易,咪又係冤枉黎瘟疫去,以為自己好撚勁走去做生意,

推爆佢D的垃圾汁,等佢蝕到走投無路

D極級債仔至係冇得輸,爆多D中介狗出沒位置比佢地知,駛乜自己出手呀

呀囝仔推多D啦,勒力夠,推到最後,笑到最後

我地由頭到尾都有幫手屌中介狗 都係個句乖啦 睇返曬D post先啦好無

乖你老母咩,屌中介就槍口一置,你老母籠內雞作反同我講D咁既廢閪話,你老母做左成世雞,你唔撚上過叫自己達人,人唔笑呀

你同你個名真係好襯
未追哂po就唔好屌住
你都唔清楚成件事
而家唔係因為醬囝屌中介=我地屌佢
唔該分清楚

襯,襯你老母做襯家咩,清楚成件事?網上bully你地班on 9就自以為是,上堂咪撚上網啦,垃

你夠鐘返學喇
哥哥我夠鐘返工養全家
收工見

我就搵夠冇野想撈,你仲要返工就專心D,老細貼錢你上網唔好意思上咁多啦

咁蠢就唔好出黎獻醜啦

話時話蔣仔一消失就收到咁多email
唔講以為佢send添

蠢你老母閪呀蠢

乖你老母咩,屌中介就槍口一置,你老母籠內雞作反同我講D咁既廢閪話,你老母做左成世雞,你唔撚上過叫自己達人,人唔笑呀

你同你個名真係好襯
未追哂po就唔好屌住
你都唔清楚成件事
唔該分清楚

襯,襯你老母做襯家咩,清楚成件事?網上bully你地班on 9就自以為是,上堂咪撚上網啦,垃

你夠鐘返學喇
哥哥我夠鐘返工養全家
收工見

我就搵夠冇野想撈,你仲要返工就專心D,老細貼錢你上網唔好意思上咁多啦

咁蠢就唔好出黎獻醜啦

唔講以為佢send添

蠢你老母閪呀蠢

Point都無個就剩係識屌人老母
唔知今日樓主理唔理我 推一推

由佢吠

吠你老母今朝有客接未,屎都冇得你爬

巴打真係好有趣,射左幾多
你嘅世界淨係得屌人老母
唔知點解一見到呢種人個心就好想恥笑

你同你個名真係好襯
未追哂po就唔好屌住
你都唔清楚成件事
唔該分清楚

你夠鐘返學喇
哥哥我夠鐘返工養全家
收工見

咁蠢就唔好出黎獻醜啦

唔講以為佢send添

蠢你老母閪呀蠢

睇佢user name 啦

你夠鐘返學喇
哥哥我夠鐘返工養全家
收工見

咁蠢就唔好出黎獻醜啦

唔講以為佢send添

蠢你老母閪呀蠢

而家啲小學雞惡到
唔知今日樓主理唔理我 推一推

樓主在,咩事?

你夠鐘返學喇
哥哥我夠鐘返工養全家
收工見

咁蠢就唔好出黎獻醜啦

唔講以為佢send添

蠢你老母閪呀蠢

咁大個人小學都未畢業
報料EMAIL
sochunonisdog@gmail.com
早安

早晨,今日係機場個庇護工場有冇claim工傷呀?

講到好似一日claim一次咁

以你嘅智商,一日claim一次工傷,係好合理嘅。

個社會幾撚大愛,包容下你依啲咁嘅人。

你係度狙擊我 驚唔驚比人誤會你想幫蔣仔分散注意力
好啦,1點放下純笑料先
好啦,1點放下純笑料先

蔣仔係咁send email無非都係想令你地厭倦然後錯過真正既報料email

不過以呢d email 既數量推演,根本冇人幫佢手,要自己一腳踢

你夠鐘返學喇
哥哥我夠鐘返工養全家
收工見

咁蠢就唔好出黎獻醜啦

唔講以為佢send添

蠢你老母閪呀蠢

咁大個人小學都未畢業

你又知我幾大?

今朝撳幾野就收皮

你同你個名真係好襯
未追哂po就唔好屌住
你都唔清楚成件事
唔該分清楚

你夠鐘返學喇
哥哥我夠鐘返工養全家
收工見

咁蠢就唔好出黎獻醜啦

唔講以為佢send添

蠢你老母閪呀蠢

嘩 睇user name 就知世事啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞